Σοκαρισμένη η Καινούργιου: Τι απαντά στα καρφιά της Κατερίνας Στικούδη [vds]

11.01.2017
Συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Στικούδη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και όταν ερωτήθηκε για την Κατερίνα Καινούργιου η απάντησή της θα μπορούσε να πει κανείς ότι αγκυλώνει από τα πολλά καρφιά που περιέχει.

Στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα πω, η Καινούργιου κι η ομάδα της αναφέρθηκαν στο θέμα με την παρουσιάστρια να δηλώνει σοκαρισμένη και να χαρακτηρίζει κατινιές όσα είπε η Στικούδη για εκείνη.

Να θυμίσουμε πως αφορμή ήταν η προτίμησησ που είχε δείξει στο παρελθόν η Καινούργιου στη Φουρέιρα σε σχέση με τη Στικούδη σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους στη Eurovision.

Μεταξύ άλλων η Καινούργιου είπε:

«Έχω πάθει σοκ! Έχω πάθει σοκ! Έχω μιλήσει όλον αυτόν τον καιρό με τα καλύτερα για την Κατερίνα. Για τη Eurovision μου αρέσει πιο πολύ η Φουρέιρα, τη γνώμη μου είπα. Είπε απίστευτες κατινιές! Έχω πάθει σοκ! Την είχα για πιο ανώτερο άνθρωπο, ότι δεν ασχολείται με όλα αυτά.»

Και συνέχισε:

«Υπονόησε πράγματα και για τη ροή του λόγου μου που είναι κάτι το οποίο ειλικρινά το έχω προσπαθήσει τόσο πολύ και τηλεοπτικά δεν έχει να πει κανείς τίποτα για το ιδίωμα που έχω, και άνθρωποι που είναι γλωσσολόγοι. Και ξαφνικά ακούω τη Στικούδη να μου κάνει τέτοια επίθεση. Σοκ!»