«Η Μενεγάκη χρόνια δεν πάει καλά, η Μπεκατώρου δεν καταλαβαίνω γιατί είναι στην TV»

09.01.2017
Την έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να μη μασάει τα λόγια της και να ασκεί ανοικτά κριτική στα πρόσωπα της τηλεόρασης είτε αυτά είναι αρεστά είτε όχι.

Ο λόγος για την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και τη Μαρία Μπεκατώρου, αλλά μάλλον δεν είπε και τα καλύτερα κυρίως για τη δεύτερη.

Για την Ελένη είπε χαρακτηριστικά:

«Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και 2-3 χρόνια δεν πάει καλά, απλώς τώρα έχει αρχίσει να φαίνεται! Βαρέθηκε κι εκείνη τα γούτσου γούτσου και τις αγκαλίτσες, αλλά και ο κόσμος! Όταν δεν το δουλεύεις πολύ θα βγει προς τα έξω… Αυτό που έκανε πέρυσι που μετέτρεψε την εκπομπή σε τηλεμάρκετινγκ, ο κόσμος δεν το εκτίμησε, ασχέτως αν με τα λεφτά που φέρνει η Μενεγάκη, πληρώνεται σχεδόν ολόκληρη τη μισθοδοσία ενός ολόκληρου καναλιού»

Για τη Μπεκατώρου όμως, δε βρήκε κάτι καλό να πει αφού τη χαρακτήρισε τυχερή που υπάρχει στην τηλεόραση και είπε ανοικτά πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο έχει λόγο ύπαρξης η εκπομπή της, η οποία δεν της αρέσει καθόλου.