«Πως έκοψε ο Alpha τον Κωστόπουλο, αλλά κρατάει την Σπυροπούλου όταν...»

05.01.2017
Πριν καλά καλά κλείσει έναν χρόνο στον αέρα του Alpha το Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες και ο λόγος φέρεται να είναι οι χαμηλές τηλεθεάσεις της εκπομπής.

Μέσα από τη στήλη της στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου σχολιάζει με καυστικό τρόπο την απόφαση των υπευθύνων του Alpha, αφού όπως λέει δεν κάνουν κάτι τέτοιο και για την εκπομπή της Σπυροπούλου.

«Το Βράδυ κατεβάζει ρολά λόγω λέει της χλιαρής πορείας του στους πίνακες τηλεθέασης. Είναι να απορεί κανείς πως το κανάλι εξάντλησε έτσι εύκολα τα περιθώρια της επιείκειάς του σε σχέση με τα ποσοστά τηλεθέασης της συγκεκριμένης εκπομπής όταν κρατά στις τηλεοπτικές επάλξεις το «Σπιτάκι» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, το οποίο στενάζει στους πίνακες.

Από την άλλη, βέβαια, πληροροφορίες που κυκλοφόρησαν θέλουν παρουσιαστή και στελέχη του καναλιού να είχαν διαφορές σχετικά με τον προγραμματισμό της εκπομπής (ώρα και μέρα μετάδοσης), αλλά και με τα πρόσωπα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, θεώρησε πως το κανάλι δεν τον στήριξε όσο θα έπρεπε με τους καλεσμένους. Αν εξαιρέσουμε τον Χρήστο Φερεντίνο, κανένας άλλος πρώτης γραμμής παρουσιαστής ή παρουσιάστρια του καναλιού δε βρέθηκε στο πλατό του την ώρα που στον ANT1 -λέω εγώ τώρα- κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν το The 2Night Show.»