Καβατζίκης: Η απάντηση στο εξώδικο της Ελένης

12.02.2015
Από το μεσημέρι της τετάρτης (11/2) έχει γίνει ένας χαμός, αφού έγινε γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη απέστειλε εξώδικο στο περιοδικό Hello, επειδή στο τεύχος που κυκλοφορεί έχει φωτογραφία τα παιδιά της από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της, Βαλέριας.

Ωστόσο, το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το αίτημα της για «απαλοιφή» των στιγμιότυπων από το τεύχος που κυκλοφορεί. Το πρωί της Πέμπτης, ο Άρης Καβατζίκης, που είναι διευθυντής σύνταξης του περιοδικού, μέσα από το Πρωινό θέλησε να πει δύο λόγια για το θέμα.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν υπήρχε κανένας δόλος εκ μέρους των εκδόσεων, της κ. Έλενας Μακρή Λυμπέρη και εμένα, να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον κ. Λάτσιο και στην κ. Μενεγάκη. Από τότε που ανέλαβα το περιοδικό τον Οκτώβρη, όλα τα περιοδικά παίζουν φωτογραφίες των παιδιών του ζευγαριού με πίξελ, θεωρήσαμε ότι ήταν κάτι αντίστοιχο. Δεν είχαμε καμία κακή πρόθεση, απλώς η άλλη πλευρά ίσως δεν αναλογίστηκε στις μέρες αυτές που περνάμε της κρίσης ότι ούτε δόλος υπήρξε, δηλώσαμε διαθέσιμοι να ζητήσουμε συγνώμη αν νομικά μας ζητηθεί κάτι τέτοιο -δεν μας ζητήθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.