Ξέσπασε η Μπουλέ με το δημοσίευμα για τα κιλά της!

12.02.2015
Πολύς λόγος έγινε για μία πρόσφατη εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ, όπου σε αυτήν φαινόταν ότι έχει πάρει κάποια κιλά.

Μάλιστα, δεν έλειψαν κάποια σχόλια, που ήθελαν τη Μπουλε να έχει παχύνει, λόγω κακής ψυχολογίας, επειδή απέχει από την τηλεόραση. Και το συγκεκριμένο δημοσίευμα προκάλεσε την οργή της, η οποία ξέσπασε στην κάμερα του Happy Day.

«Θα μου επιτρέψετε να μη το σχολιάσω... Το θέμα τελείωσε με τη φωτογραφία που ανέβασα και το κείμενο που έγραψα. Είναι πολύ ρηχό. Δε θα με ενοχλούσε κάτι τέτοιο γιατί δεν έχει καμία σημασία και καμία βάση. Είναι ξεκάθαρο τι με ενόχλησε. Αυτό που με ενόχλησε δεν είναι για τα κιλά μου. Αλλά ότι συνέδεσαν μία κακή ψυχολογία με το ότι δεν κάνω τηλεόραση. Να προσέχουμε τι διατυπώνουμε για κάποιους. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να είναι σταθερός ή μη σταθερός με τα κιλά του. Με ενόχλησε ότι ταυτίζεις τη ψυχολογία κάποιου με το γεγονός ότι δεν κάνει τηλεόραση, ενώ μπορεί να μην θέλει να κάνει τηλεόραση ή να μην το έχει επιλέξει. Αυτό είναι θράσος, ντροπή ξεδιάντροπο» δήλωσε φανερά εκνευρισμένη.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η Μπουλέ θέλοντας να απαντήσει σε όσους έλεγαν ότι έχει παχύνει, πόσταρε στα social media μία φωτογραφία της με τους κοιλιακούς της φόρα παρτίδα. Ωστόσο, η κίνηση της αυτή σχολιάστηκε αρνητικά απ’ όλους….