Ελένη: Τα γενέθλια της κόρης της με μεγάλο απών τον Λάτσιο

09.02.2015
Χαρές και πανηγύρια είχε η Ελένη Μενεγάκη το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού έκανε – με καθυστέρηση – τα γενέθλια της κόρης της Βαλέριας.

Η μικρή στις 28 του Γενάρη έκλεισε τα 7 της χρόνια και η διάσημη μαμά της, όπως μας είχε ενημερώσει άλλωστε, τα γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους φίλους της μικρής και δικούς της. Από τα πλάνα που έπαιξαν στο Πρωινό, η παρουσιάστρια που τον Μάρτιο θα γεννήσει το τέταρτο παιδί της, φορούσε ένα λεοπάρ φόρεμα και υποδεχόταν με θέρμη τους καλεσμένους της. Ανάμεσα τους ήταν η Κιμ Κίλιαν – σε σπάνια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα για κρίση στο γάμο της - αλλά και στενοί συνεργάτες της Ελένης, όπως ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Εννοείται ότι από τα γενέθλια δεν έλειπε η μητέρα της, ο πατριός της, αλλά και ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος. Αντίθετα, για δεύτερη χρονιά απών ήταν ο πατέρας της μικρής, Γιάννης Λάτσιος. Εξάλλου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εκείνος σκοπεύει να κάνει χωριστά τα γενέθλια της μικρής. Την απουσία του Λάτσιου σχολίασαν με διακριτικό τρόπο και στο πρωινό.

Ωστόσο, στα γενέθλια αναφέρθηκε και η Μενεγάκη τη Δευτέρα (9/2) μέσα από την εκπομπή της, σχολιάζοντας και τον Γκουντάρα που ανέλαβε στο πάρτι χρέη ανιματέρ. «Ο Γρηγόρης ήταν ανιματέρ στο πάρτι της κόρης μου, δεν υπάρχει αυτό! Βούτηξε και το μικρόφωνο του μάγου... ανιματέρ φοβερός... Για ένα πράγμα στεναχωρήθηκε ο Γρηγόρης, εκεί που εξαφάνισε τα πουλάκια δεν εξαφάνισε και τη γυναίκα του...» είπε χαριτολογώντας, ενώ τόνισε ότι τα πέρασαν όμορφα μικροί και μεγάλοι!