Πασίγνωστος πρωταγωνιστής στη «Λάμψη» είχε μείνει άστεγος!

09.02.2015
Σε μία από τις πιο γνωστές πλατείες στο Μιλάνο έμεινε άστεγος για δύο ολόκληρους μήνες πασίγνωστος πρωταγωνιστής της «Λάμψης».

Ο λόγος για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη, ο οποίος για 12 ολόκληρα χρόνια υπήρξε πρωταγωνιστής της μακροβιότερης ελληνικής σειράς. Ο ηθοποιός το βράδυ του Σαββάτου (7/2) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Μη χανόμαστε κι αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής τους. Μεταξύ αυτών και η περίοδος που έμεινε άστεγος!

Ο Θεοδωρίδης, πολύ πριν τον καλέσει ο Νίκος Φώσκολος, υπήρξε και μοντέλο και μάλιστα δούλεψε και για τον Armani στο Μιλάνο.

«Έτυχε κάποια στιγμή να μείνω και στο δρόμο. Έμεινα χωρίς λεφτά στο Μιλάνο γιατί είχε λήξει η άδεια παραμονής κι έμεινα περίπου δύο μήνες στο δρόμο! Μου κράτησαν τα πράγματα στο ξενοδοχείο γιατί δεν μας πλήρωσε μια παραγωγή που θα πλήρωνε το ξενοδοχείο. Κι, έτσι, αναγκαστικά, δεν μπορούσα να φύγω γιατί ήμουν παράνομος στην Ιταλία. Κοιμήθηκα στην Duomo με κάτι πολύ καλά... παιδιά και καμιά φορά στο μετρό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά

Τελικά, λύση στο πρόβλημα του έδωσε ένας Αμερικανός, ο οποίος, τον βοήθησε να φύγει από το Μιλάνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.