Ελένη - Ματέο: Αναστάτωση πριν τον ερχομό του μωρού τους

09.02.2015
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο του κοινού τους βίου περνούν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, αφού σε ένα μήνα περίπου θα έρθει στον κόσμο ο καρπός του μεγάλου έρωτα τους.

Ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός ήρθε να ταράξει την ηρεμία του ζεύγους, προκαλώντας τους μεγάλη αναστάτωση. Εδικά, στον 45χρονο επιχειρηματία, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην ξενοδοχειακή μονάδα στα Άχλα, λόγω της κακοκαιρίας.

Οι δυνατοί νοτιάδες προκάλεσαν καταστροφές στην Άνδρο, αλλά και στην ξενοδοχειακή μονάδα «Όναρ» που διατηρεί ο Παντζόπουλος. Έτσι την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, ο επιχειρηματίας έφυγε εσπευσμένα με τον πατέρα του για Άνδρο, προκειμένου να επισκευάσουν τις ζημιές. Μαζί τους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχαν κι ένα επιτελείο δέκα ατόμων.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι πέρυσι λόγω των ισχυρών πάλι ανέμων, είχε σπάσει ο κάβος και είχε φύγει το σκάφος του διάσημου ζεύγους, Λάουρα. Μάλιστα, τους πήρε πολύ καιρό μέχρι να το βρουν στη Χίο και σε κακή κατάσταση.