Απαρηγόρητη η Σπυροπούλου: Πέθανε ο Μπρούνο!

28.11.2014
Τέτοιες στιγμές δε σηκώνει πλάκα, παρόλο που η περίπτωση της Κων/νας Σπυροπούλου είναι μοναδική και παίρνει να κάνεις διάφορα σχόλια. Η ξανθιά παρουσιάστρια τις τελευταίες ώρες περνά δραματικές ώρες, αφού πέθανε ο σκύλος της Μπρούνο!

Νωρίς, το απόγευμα της Παρασκευής (28/11) η Σπυροπούλου με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ενημέρωνε το κοινό της ότι περνά δραματικές ώρες και το μόνο που παρακαλά, είναι να ξυπνήσει ο σκύλος της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι αναστατωμένοι, ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει, αλλά απάντηση δεν πήραν.

Η παρουσιάστρια ήταν συντετριμμένη για να μπει στη διαδικασία να απαντήσει. Το έκανε λίγη ώρα αργότερα ο κολλητός της, Τζον Βότσαρης, ο οποίος με μήνυμα στο δικό του λογαριασμό στο Instagram έλυσε το μυστήριο: ο Μπρούνο αποχώρησε, συγνωμη πέθανε και η Κων/να είναι απαρηγόρητη. Μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία με το σκύλο γράφοντας: "Πάντα κοιμόμασταν έτσι μαζί αλλά σήμερα αποφάσισε να "φύγει". Κάποιοι από εσάς μπορείτε να νιώσετε τον πόνο. Rip Brunitino πάντα θα σε αγαπάμε".

Ο Μπρούνο ήταν ενός έτους και τον έκαναν δώρο στη Σπυροπούλου τα περσινά Χριστούγεννα. Η παρουσιάστρια δεν πήγαινε πουθενά χωρίς αυτόν, ενώ στο "Σπίτι της, σπιτάκι της" είχε το δικό του μεγάλο σκυλόσπιτο. Επίσης, το συμπαθέστατο τετράποδο με τις σκανταλιές του, "έκλεβε" την παράσταση, ενώ πολλές φορές είχε προκαλέσει τον... τρόμο σε καλεσμένους.