Πάμε Πακέτο: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Βαρδή

21.11.2014
Μια συγκλονιστική ιστορία φιλοξένησε το "Πάμε Πακέτο" το βράδυ της Πέμπτης (20/11). Ο αποστολές του πακέτου, Μηνάς γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα και βρίσκεται καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι.

Και στην εκπομπή βρέθηκε για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία στο παρελθόν είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο. Κι εκεί που ο αποστολές του πακέτου εξηγούσε όλη την πορεία της ζωής του και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την αναπηρία του, η Βίκυ Χατζηβασιλείου τον ρώτησε αν τον στήριξε κάποιος οικονομικά.

Και τότε η απάντηση του προκάλεσε συγκίνηση στο πλατό, αφού ο Μηνάς αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Βαρδής ήταν εκείνος που τον βοήθησε οικονομικά. «Ο Αντώνης ο Βαρδής. Γιατί εγώ με τα ποσοστά αναπηρίας που έχω, τα τεχνητά μέλη, το 25% των ποσών πρέπει να το βάλω από την τσέπη μου, πράγμα που δεν υπήρχε. Τον γνώριζα τον Αντώνη, του εξήγησα και μου είπε μην στενοχωριέσαι θα το κανονίσουμε. Μου έδωσε τα τεχνητά μέλη και αυτό το καροτσάκι για να μπορώ. Ήταν πολύ δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.