Στα «κάγκελα» ο Λιάγκας με Σάσα-Εκτός ελέγχου η κατάσταση

03.06.2014
Λείπει η Φαίη Σκορδά από το Πρω1νο κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι Γιώργος Λιάγκας και Σάσα Σταμάτη θα... ξεσάλωναν, όπως τα ποντίκια όταν λείπει η γάτα, τελικά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Λείπει η Φαίη Σκορδά από το Πρω1νο κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι Γιώργος Λιάγκας και Σάσα Σταμάτη θα... ξεσάλωναν, όπως τα ποντίκια όταν λείπει η γάτα, τελικά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα Ο Λιάγκας ουκ ολίγες φορές ενοχλείται από τη συμπεριφορά της συνεργάτιδας του και οι αυστηρές παρατηρήσεις στον «αέρα» της εκπομπής δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες η κατάσταση στο πρω1νο δείχνει να είναι εκτός ελέγχου και ο Λιάγκας είναι στα... κάγκελα από τη συμπεριφορά της αθυρόστομης Σταμάτη.

Το πρωί της Δευτέρας παρακολουθήσαμε ακόμη έναν καυγά ανάμεσα τους, όταν η πανελίστρια είπε «σκάσε» στον Θέμη Γεωργαντά. Ο Λιάγκας έγινε έξαλλος, αλλά το αυτί ης Σταμάτη δεν ίδρωσε. Κι ας... στέγνωσε – όπως λένε – το σάλιο του παρουσιαστή να την επιπλήττει και να της κάνει παρατηρήσεις και στα παρασκήνιο.

Για να έρθει το πρωί της Τρίτης και να γίνει το σώσε. Με αφορμή ένα βίντεο, η Σταμάτη σχολίασε on air «Κι επειδή το είπε η Σταμάτη, ποιος χέστ...;» και ο Λιάγκας ξεσπάθωσε. Και για πρώτη φορά αποκάλυψε τα παράπονα που του κάνει ο κόσμος για τη συμπεριφορά της πανελίστριας του.

«Μίλα καλύτερα! Βγαίνω έξω και μου λέει ο κόσμος "δε μπορούμε να την ακούσουμε έτσι όπως μιλάει"!». Η Σάσα, όμως, σα μικρό παιδί που το μαλώνουν αντέδρασε λέγοντας ότι κι εκείνος βρίζει και ο Λιάγκας έγινε έξαλλος.