Η Ελένη σε σπάνια εξομολόγηση: "Δε μου αρέσω"!

27.05.2014
Τα τελευταία χρόνια – ειδικά μετά το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο – οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει δώσει συνεντεύξεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Έτσι, μετά από πολύ καιρό, το Λενιώ μιλά ξανά και τούτη τη φορά προχωρά σε σπάνια εξομολόγηση για την ευτυχία που ζει και τις φορές που – ναι – νιώθει άσχημη!!!

«Έχω μέρες που δε νιώθω όμορφη. Και όχι επειδή π.χ. κακοκοιμήθηκα και ξύπνησα πρησμένη. Ακόμα και ντυμένη και μακιγιαρισμένη δεν μου αρέσω, ακόμα και τότε -ή όταν δεν έχω τα κέφια μου, μπορεί να κοιταχτώ στον καθρέφτη μου και να πω "πω πω, πως είμαι έτσι, δεν μου αρέσουν τα μαλλιά μου, ούτε το μακιγιάζ! Θαμπή είμαι σήμερα". Αλλά δε θα πω ποτέ "πως είσαι έτσι βρε Ελένη, μεγάλωσες" -αυτό, δε θα το ακούσεις από μένα. Ίσα ίσα, το αντίθετο λέω: "Ελενάκι, είσαι πολύ τυχερή"» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, εξηγώντας τι είναι ευτυχία για εκείνη. «Ευτυχία για μένα είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου -συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τη λέξη όσους εγώ θεωρώ οικογένεια- το να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε εκτιμούν και σε εμπιστεύονται, το να κάνεις τη δουλειά που σου αρέσει με τον τρόπο που σου αρέσει. Ευτυχία είναι να βλέπεις τη θάλασσα, είναι η ομορφιά, η αρμονία, το γέλιο, η ελευθερία –η ελευθερία να κάνεις επιλογές με τις οποίες διεκδικείς την ευτυχία σου. Όλα αυτά και άλλα πολλά…», είπε.

Συνέντευξη: περιοδικό Axelife