Αποκάλυψη για τους θρυλικούς Απαράδεκτους 23 χρόνια μετά

27.05.2014
Είκοσι τρία χρόνια περίπου έχουν περάσει από τότε που οι Απαράδεκτοι «έσκασαν» μύτη στις οθόνες μας κι έγιναν μία από τις θρυλικές σειρές της τηλεόρασης.

Και τι μαθαίνουμε τώρα για τη λατρεμένη σειρά; Ότι είχε και τη... σφραγίδα του Ηλία Ψινάκη!!! Ω ναι. Ο δαιμόνιος μάνατζερ και νυν δήμαρχος, στις αρχές της δεκαετίας του 90 ασχολήθηκε με το σενάριο, μετά από παρότρυνση διάσημων φίλων του.

Το βιτριολικό χιούμορ του Ψινάκη είναι γνωστό σε όλους και οι φίλοι του τότε επέμεναν ότι είναι κρίμα και άδικο να μην το εκμεταλλευτεί. Έτσι, εκείνος πήρε τη μεγάλη απόφαση και στους Απαράδεκτους έγραφε τους διαλόγους του Βλάση Μπονάτσου και του Γιάννη Μπέζου, που στη σειρά ήταν συγκάτοικοι.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, πολλές σκηνές ήταν βασισμένες στη δική του καθημερινότητα την οποία μοιραζόταν με τον Μπονάτσο. Ο Βλάσης τότε είχε χωρίσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και φιλοξενούνταν στο σπίτι του Ψινάκη. Μετά τους Απαράδεκτους, έγραψε το σενάριο της σειράς «Τα μπακούρια», αλλά τα άφησε όλα στην άκρη όταν γνώρισε τον Σάκη Ρουβά.