Απίστευτος καυγάς στον "αέρα" Ρέμου με Stavento-Βανδή

10.05.2014
Του ριάλιτι έγινε στο μεγάλο τελικό του The Voice. Τους ματιάσανε, βλέπεις, του coaches και ήρθαν οι καλλιτέχνες κι έγιναν... από δυο χωριά, χωριάτες.

Μία ατάκα του Αντώνη Ρέμου ήταν αρκετή για να βάλει "μπουρλότο" στον τελικό, ανάβοντας τα αίματα και τα... λαμπάκια του Μιχάλη Κουινέλη και της Δέσποινας Βανδή. Την ώρα που ήταν στη σκηνή με τον Λευτέρη Κιντάτο, τού ζητήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα να πει δυο κουβέντες για τον παίκτη του. Και ο Ρέμος "διαφήμισε" την... πραμάτεια του, με ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, όπως θεώρησαν οι υπόλοιποι coaches.

«Λέει ελληνικά τραγούδια μόνο, οπότε σίγουρα είναι το ελληνικό Voice!», είπε και ακολούθησε χαμός. Η Βανδή αντέδρασε άμεσα, όμως εκείνος που τα πήρε περισσότερο ήταν ο Μιχάλης.

"Νομίζω ότι το έχουμε γυρίσει σε φτηνό λαϊκισμό και αυτό δεν είναι καθόλου καλό! Το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι... ναι, ζήτω το λαϊκό τραγούδι, είναι υπέροχο το λαϊκό τραγούδι, αλλά μην ξεχνάμε ότι ζούμε στο 2014. Αυτό είναι ένα talent show και δε θα μας φτιάξει το εθνικό φρόνημα ένα talent show. Αυτό πρέπει να το φτιαξουμε από μόνοι μας. Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση αυτό που έκανες. Δεν το περίμενα αυτό από σένα να ξέρεις» είπε φανερά εκνευρισμένος.

Ο Ρέμος ενοχλημένος κι αυτός τού απάντησε: «Το πήγες πολύ μακριά. Πάρτο λίγο αλλιώς. Μην τρελαίνεσαι". Στον τσακωμό μπήκε και η Βανδή, λέγοντας ότι η δική της παίκτρια, καθώς και της Ασλανίδου είναι αδικημένες, επειδή είναι από την Κύπρο και δεν έχουν μαζί κοινό, όπως ο Κιντάτος.

Αλλά και η Ασλανίδου βρεθηκε απέναντι στο φίλο της, το Ρέμο, αφού η Έμιλυ λέει ελληνικά τραγούδια. Όσο για το Λιάγκα; Παρακολουθούσε αμέτοχος το... ριάλιτι των coaches, ενώ για να ηρεμήσει τα πνεύματα συνέχισε παρακάτω.

Ωστόσο, ο Stavento δε μπορούσε ούτε να χωνέψει, μα ούτε και να ξεχάσει την ατάκα του Ρέμου και με κάθε ευκαιρία πέταγε τις σπόντες του. Μάλιστα, όταν ο Ρέμος διαμαρτυρήθηκε, η Βανδή σχολίασε: "Δεν είναι κακό ένα παιδί να τραγουδάει και ελληνικά και αγγλικά Αντόνιο! Αντόνιο! Αιφνιδιάζομαι γιατί ξαφνικά βλέπω στον τελικό κάτι να υποβόσκει. Αντόνιο μη μιλάς». Μάλιστα, τού είπε να κατέβει για... πολιτικός!