Ρούλα: Χαμός με τη γκάφα της για την Κύπρο

09.05.2014
Σε γκάφα ολκής υπέπεσε η Ρούλα Κορομηλά στο 6Ο live του Just the 2 of us, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έναν χαμό.

Αν και η παρουσιάστρια έχει μία τεράστια τηλεοπτική εμπειρία και όλα αυτά τα χρόνια προσέχει πώς εκφράζεται στην κάμερα, το βράδυ της Τετάρτης φαίνεται ότι παρασύρθηκε από το χαβαλέ που γινόταν μετά την εμφάνιση του Μάρκου Σεφερλή. Αποτέλεσμα; Είπε ότι τα κυπριακά είναι... ξένη γλώσσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σεφερλής με τη Στέλλα Καλλή τραγούδησαν το παραδοσιακό κυπριακό τραγούδι, «Τηλλυρκώτισσα». Όπως εξήγησε ο Γιώργος Θεοφάνους πρόκειται για ένα τραγούδι που εκτός από την κυπριακή διάλεκτο, μπλέκονται στους στίχους και... κορακίστικα. Οι ατάκες περί ξένων γλωσσών έδωσαν και πήραν και από τον Σεφερλή, η αλήθεια, όμως είναι ότι εκείνη της Ρούλας άναψε... φωτιές!

Όταν ήρθε η σειρά της να βαθμολογήσει το ζευγάρι, είπε χαρακτηριστικά: «Οκτώ, γιατί τραγουδάει ξένα τραγούδια». Τι ήταν να το πει; Ο Θεοφάνους φανερά εκνευρισμένος, γύρισε προς το μέρος της και της είπε: «Χιούμορ είναι αυτό; Ξένη γλώσσα είναι τα κυπριακά; Μη θυμώσω τώρα!».

Η Ρούλα σάστισε, αλλά χαμογελώντας υπερασπίστηκε τον εαυτό της. «Είπα εγώ τέτοιο πράγμα;» του αντιγύρισε, για να λάβει την... απειλή του Γιώργου: «Αντε, ε!». Αντιδράσεις, όμως, υπήρξαν και στην Κύπρο, αφού αρκετοί ενοχλήθηκαν με όσα ακούστηκαν. Και περισσότερο ενοχλήθηκαν με τη Ρούλα καθώς δεν περίμεναν κάτι τέτοιο από την έμπειρη παρουσιάστρια.

Πηγή: espresso