Κωστάκη-Γιαννιάς: Οι σταρ της... κωλοτούμπας!

24.04.2014
Με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε το live της Τετάρτης (23/4) του Just the 2 of us. Και ο λόγος ήταν η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς.

Βλέπεις, οι δύο... επαναστάτες του show, που στο τρίτο live είχαν βάλει "μπουρλότο" με την αντίδραση τους, τις επόμενες μέρες επέμεναν πως όσα είπαν για την επιτροπή δεν τα παίρνουν πίσω. "Είπαμε και δεν ξε-είπαμε" έλεγαν παντού και οι δύο. Αλλά, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες.

Γιατί όταν ήρθε η... ώρα της κρίσης και βρέθηκαν μπροστά στη "λυσσασμένη" Ρούλα Κορομηλά, όχι μόνο ξε-είπαν, αλλά έκαναν ΤΗΝ κωλοτούμπα!!!! Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε αρχικά για την "κακιά στιγμή" λέγοντας ότι πρέπει να απολογηθούν σε προσωπικό επίπεδο και όχι ζωντανά στην εκπομπή.

Κωστάκη και Γιαννιάς συμφώνησαν απόλυτα μαζί του, ενώ όταν ήρθε η ώρα της Ρούλας έμειναν "κολώνες" να την παρακολουθούν να τους "σφάζει" με το γάντι. «Θα ήθελα να σας πω ότι δε θα ακολουθήσω τον τρόπο τον δικό σας που είπατε κάποια πράγματα γιατί αυτός ο δρόμος δεν μου αρέσει και μου θυμίζει κάποια πράγματα από το παρελθόν. Είναι ένα παιχνίδι και μόνο. Μπορώ να λέω και εγώ τη γνώμη μου ελεύθερα και αν σας στεναχωρούν όσα λέω, μπορώ να περνάω κατευθείαν στη βαθμολογία” τούς είπε και το μάτι της γυάλιζε.

Η Κωστάκη με ένοχο και απολογητικό ύφος (καμία σχέση με το μπλαζέ των προηγούμενων ημερών) είπε ότι θέλει να ακούσει την κριτική της(!!!). "Παρασυρθήκαμε, μας συνεπήρε το διαγωνιστικό κομμάτι” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης έκανε λόγο για... νέα(;) παιδιά που παρασύρθηκαν από το πάθος και τον αυθορμητισμό τους. Κάτι που δε βρήκε σύμφωνη τη Ρούλα. Όλα τα λεφτά, δε, ήταν το δολοφονικό βλέμμα που τού έριξε όταν τη διέκοψε. Μαζεύτηκε ο Αρβανίτης, διότι σου λέει ο άνθρωπος, πού να βγάλω άκρη με Κορομηλά;