Λάτσιος: Μεγάλος απών από τα γενέθλια των παιδιών του

18.02.2014
Γενέθλια είχαν πριν λίγες μέρες οι δύο κόρες της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η παρουσιάστρια τούς έκανε ένα μεγάλο πάρτι στο Polo Club στο Τατόι.

Και το «παρών» στο πάρτι έδωσαν λαμπερά ονόματα της showbiz, από την Σήλια Κριθαριώτη, μέχρι την Κρίστη Τσολακάκη, ενώ είχαμε κι εμφάνιση – έκπληξη, αυτή της Τζένης Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια έχει βαφτίσει την Βαλέρια και βρέθηκε στα γενέθλια της μικρής, ενώ η παρουσία της στο πάρτι επιβεβαίωσε και τις φήμες ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις της με την κουμπάρα της κι άλλοτε κολλητή φιλενάδα, την Ελένη ντε.

Κι αν με την Μπαλατσινού «κόλλησε» το γυαλί, δε συμβαίνει το ίδιο με τον Λάτσιο. Η σχέση των δύο πρώην έχει φτάσει στα άκρα εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης για το μοίρασμα της περιουσίας και ως φαίνεται, ακόμη και τα γενέθλια των παιδιών τους δε στάθηκαν αρκετά για να σηκώσουν προσωρινά λευκή σημαία. Η απουσία του Λάτσιου σχολιάστηκε, αν και με σιγουριά κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο λόγος που δεν πήγε ήταν η άγρια κόντρα με την πρώην σύζυγό του.

Αντίθετα, στο πλευρό της Ελένης βρέθηκε ο Ματέο Παντζόπουλος, ο οποίος τη συνόδευσε στο πάρτι. Μαζί τους ήταν και η μητέρα της παρουσιάστριας, ο πατριός της, αλλά και ο αδελφός της.