Ο Μπογδάνος είπε «χαζή» την Καινούργιου

07.02.2014
Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι από τις μεγάλες στιγμές της τηλεόρασης, αλλά στο φτωχό τοπίο της γεννήθηκε μία νέα κόντρα, με πρωταγωνιστές τον Κων/νο Μπογδάνο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Τι να πεις, κρίση στην τσέπη μας κρίση και σε αυτά που βλέπουμε στην τιβί. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, λοιπόν, με τις δηλώσεις που κάνει τελευταία, «έβγαλε» την Καινούργιου από τα ρούχα της, όπου μέσα από το Δέστε Τους, είπε για εκείνον ότι είναι «αγενής, αδαής και απαράδεκτος».

Ο Μπογδάνος, αν και του... ποιοτικού, το κατέχει μια χαρά και το κουτσομπολίστικο και μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, έριξε άγριο κράξιμο στο Κατερινιώ, επειδή χρησιμοποίησε τους παραπάνω τρεις χαρακτηρισμούς για την αφεντιά του. Και για να της αποδείξει ότι δεν είναι τέτοιος, την αποκάλεσε... χαζή!


«Δεν πρόκειται να κάνω αυτό που κοροϊδεύω και να τσουβαλιάσω τους κυρίους Μουτσινά, Δάσκαλο και τις κυρίες Ηλιάκη και Καινούργιου, ο καθένας από αυτούς έχει ένα διαφορετικό ρόλο. Ο κ. Μουτσινάς κατάλαβε χθες ότι η μια από τις δύο συνεργάτιδες τους, η πλέον πνευματικά ανοχύρωτη η κ. Καινούργιου το παρά έκανε», δήλωσε ο Μπογδάνος και καταλαβαίνεις τι εννοεί με το... πνευματικά ανοχύρωτη.

Και όχι δε σταμάτησε εκεί. «Η Καινούργιου της οποίας εξεπλάγην που το όνομα γράφεται με αι και όχι με ε, είναι λογικό ότι δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Χθες βλέποντας το βιογραφικό της είδα ότι μιλάει γαλλικά, καλό θα είναι να μιλάει κανείς μια γλώσσα. Δεν της επιτρέπω να με λέει αγενή» είπε.

Και ναι, το κράξιμο έχει και συνέχεια: «Βλέπω ένα μεγάλο τραπέζι με περιοδικά, τα οποία ανοίγω και βλέπω, η κα Καινούργιου πήγε για ψώνια, η κα Καινούργιου έβαλε αυτό, η κα Καινούργιου σχεδιάζει ρούχα, η κα Καινούργιου κάνει τα μαλλιά της, τις τρέσες της, τα φρύδια της, τα μύδια της. Η κα Καινούργιου προβάλλει ένα μοντέλο, το μοντέλο της γυναίκας που υποτιμά το φύλο της που με αισθητικές παρεμβάσεις προχωράει προς την επιτυχία. Δεν την έχω ακούσει ποτέ να αρθρώνει ουσιαστικό λόγο για την κρίση που βιώνει η χώρα μας».

Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.