Ποια χαρά; «Μες στην τρελή... μελαγχολία» η Καραβάτου

28.01.2014
«Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο» λέει το παλιό λαϊκό άσμα και στη συνέχεια συμβουλεύει ότι... είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια.

Αλλά η Κατερίνα Καραβάτου, μάλλον είναι άλλου ρεπερτορίου, διότι αν είχε κατά νου το άσμα, θα έπρεπε να ήξερε ότι είναι κακό... να χτίζεις παλάτια στην άμμο του «Μες στην καλή χαρά». Ειδικά, όταν πέρυσι κι άλλες (ονόματα δε λέμε) είχαν χτίσει και τα είδαν να γίνονται... συντρίμμια, κομμάτια.

Κι ενώ η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή μες στον ενθουσιασμό και τη χαρά (ήταν και η μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή βλέπεις), τώρα την θέλουν να είναι... μες στην μελαγχολία. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η παρουσιάστρια δεν περνάει πλέον καλά στην εκπομπή (άντε καλέ. Μα why;) και δεν κρύβει τη δυσφορία της.

Αντίθετα, όσο μελαγχολεί η Κατερίνα, τόσο πιο χαρούμενη γίνεται η Κων/να Σπυροπούλου. Εξάλλου, έχει πλέον περάσει στη συνείδηση όσων τους βλέπουν ως η παρουσιάστρια «α» της εκπομπής, ενώ ακόμη και τα κρύα ανέκδοτα που έλεγε η Καραβάτου, πλέον τα λέει εκείνη. Και είναι ακόμη πιο κρύα πανάθεμά την.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα πίσω από τις κάμερες είναι τυπικά διακριτικό και έχει χαθεί κάθε επικοινωνία ανάμεσα στις δύο γυναίκες, ενώ έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες. Στη μία είναι μόνη της η Καραβάτου και στην άλλη η Σπυροπούλου με τους λοιπούς.....

Πηγή: Μεσημεριανή Μελέτη