Η Τσιμτσιλή δεν κατάλαβε πώς έμεινε έγκυος ξανά!

24.01.2014
Σε νέες δηλώσεις για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μέχρι να έρθει με το καλό το μωράκι της, όρεξη να έχεις να την ακούς.

Τούτη τη φορά, λοιπόν, η μέλλουσα για δεύτερη φορά μαμά μάς αποκαλύπτει ότι δεν κατάλαβε πώς έμεινε έγκυος ξανά! Να της πούμε πώς έμεινε ή όχι; Κι εξηγεί τι εννοεί: «Το πώς έγινε τόσο άμεσα, ούτε κι εγώ το κατάλαβα, γιατί όταν είσαι αφοσιωμένη πλήρως στο ένα μωράκι και προσπαθείς να βρεις τους ρυθμούς σου και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, συνέβη ξαφνικά. Άργησα και να το καταλάβω, αλλά δόξα τω Θεώ!»

Και πάλι, αναρωτιόμαστε να της εξηγήσουμε πώς έμεινε έγκυος, έστω και τόσο άμεσα έστω κι αν το μυαλό της ήτο στο πρώτο της μωράκι; Πάντως, όπως φροντίζει επίσης να μας ενημερώσει, αν και ξαφνική η δεύτερη εγκυμοσύνη τούς γέμισε χαρά. «Ήταν κάτι που το θέλαμε, να κάνουμε κι άλλο ένα παιδάκι ώστε να μεγαλώσει η οικογένεια μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Φαίη Σκορδά κι έχουμε να σε ενημερώσουμε, αφού μάς ενημέρωσε η Σταματίνα, ότι τα κορίτσια είναι και πάλι φίλες! Μια χαρά σου λέει είναι πλέον, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει στην εκπομπή τους ως καλεσμένη. Που θα πάει δηλαδή, για να δούμε και με τα ματάκια μας την... επανασύνδεση των έγκυων φιλενάδων