Σοκ: Ο τηλεοπτικός Εζέλ κινδυνεύει να μπει φυλακή

21.01.2014
Χαμός γίνεται στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες, μετά την αποκάλυψη ότι ο Κενάν Ιμιρζαλιόγλου κινδυνεύει να μπει στη φυλακή.

Ο γοητευτικός «Εζέλ» και «Καρανταγί» κατηγορείται για τη γνωστή υπόθεση ναρκωτικών, που προκάλεσε σάλο στην Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι και όπως λέγεται το ενδεχόμενο να μπει στη φυλακή για 15 χρόνια είναι πλέον σοβαρό

Ο Κενάν και πολλοί άλλοι διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές της γειτονικής χώρας συνελήφθησαν μετά από μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα και κατηγορούνται ότι είναι μέλη κυκλώματος ναρκωτικών.

Την Δευτέρα ο «Εζέλ» και οι υπόλοιποι κατηγορούμενο βρέθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου και υποστήριξαν ότι το κατηγορητήριο είναι κατασκευασμένο. Εξάλλου, από την αρχή που η ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, οι περισσότεροι είπαν ότι πρόκειται για «στημένη» επιχείρηση από την κυβέρνηση Ερντογάν, επειδή οι συγκεκριμένοι Τούρκοι celebrities πρωτοστάτησαν στις εξεγέρσεις στην πλατεία Ταξίμ, πριν λίγους μήνες.

Σε 15 ημέρες από τώρα, το Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης θα ανακοινώσει την απόφασή του, με τις ποινές για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών να κυμαίνονται από 5 έως 15 χρόνια φυλάκισης.