Αποχώρησε από το Dancing η Μαίρη Συνατσάκη

20.01.2014
Την πόρτα της εξόδου από το Dancing with the stars είδε το βράδυ της Κυριακής η Μαίρη Συνατσάκη και η αποχώρηση της δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Εξάλλου, η νεαρή παρουσιάστρια στα τελευταία live δεν έκανε και τις καλύτερες εμφανίσεις, στο προηγούμενο ήταν υποψήφια προς αποχώρηση και σε αυτό συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, οπότε το «αντίο» ήτο σιγουράκι τρελό.

Ωστόσο, έκπληξη αποτέλεσε η υποψηφιότητα προς αποχώρηση της Κατερίνας Στικούδη, από τη στιγμή μάλιστα που είχε συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία από την επιτροπή. Αλλά στην περίπτωση της φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον κόσμο να μην «τρελαίνεται» ιδιαίτερα με τη σέξι ράπερ.

Αντίθετα, ο Ησαϊας Ματιάμπα έχει την προτίμηση του κοινού, αφού αν και ο δεύτερος παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία, δεν ήταν καν υποψήφιος. Όπως και η Κλέλια Πανταζή, που φαίνεται ότι επίσης έχει κοινό. Έτσι, οι τρεις παίκτες πηγαίνουν στον ημιτελικό του show, με την Στικούδη να φαντάζει πια ως το... αουτσάιντερ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.