Ελένη - Σπυροπούλου: Πιο... κολλητές δεν γίνεται

17.01.2014
Η φιλία της Ελένης Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι γνωστή σε όλους. Αλλά εδώ πλέον δε μιλάμε για μία απλή φιλία, αλλά για τρελό... κολλητηλίκι.

Και μπορεί το Λενιώ να είναι σχεδόν 20 χρόνια μεγαλύτερο από την Σπυροπούλου, όμως, είναι το νέο της «κολλητάρι» και δεν το αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Στις διακοπές, στις εξωτικές διακοπές, στον καφέ, στη βόλτα, στο θέατρο, στο σινεμά, τώρα και στο γυμναστήριο η Ελένη έχει μαζί της και τη μικρή ξανθιά φιλενάδα της.

Την παρέα τους τις περισσότερες φορές την συμπληρώνει ο Ματέο Παντζόπουλος. Και όταν εκείνος λείπει, οι δύο κολλητές έχουν άλλο... αρσενικό να τις προστατεύει... τον Μπρούνο! Ποιος είναι τούτος; Μα ο νέος σκύλος της Σπυροπούλου, τον οποίο τις προάλλες τον πήρε στο γυμναστήριο. Αλλά δεν άφησε τα κορίτσια να κάνουν τα μαθήματα τους.

Η Σπυροπούλου εννοείται ότι ανέβασε φωτογραφία του στο Instagram, σχολιάζοντας: «Γυμναστική με Bruno γίνεται;;;». Και η φιλενάδα της η Ελένη απάντησε: «Ο κουκλάκος μου… Δεν μας άφησε να γυμναστούμε. Είναι γλύκας όμως!». Και η «σκυλομάνα» Σπυροπούλου σχολίασε: «Η μάνα τα τραβάει ΟΛΑ»!