Μενεγάκη-Μπαλατσινού: Ναι, ναι οι κουμπάρες ξαναμιλάνε

03.01.2014
Μα τι ωραία ήταν αυτά που ακούσαμε από το στόμα της Τζένης Μπαλατσινού, αλλά φευ, οι υπόλοιποι εκεί στο πάνελ του Πρωινού, ούτε που τα πήραν χαμπάρι και δεν είχαμε έτσι περισσότερες λεπτομέρειες.

Εδώ, η Μπαλατσινού αποκάλυψε ΤΟ νέο με το "καλημέρα" της νέας χρονιάς και οι συνεργάτες της... αγρόν ηγόραζαν. Είπε η γυναίκα ότι αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της με την Ελένη Μενεγάκη και δεν έπεσε ο απαραίτητος σχολιασμός.

Τέλος πάντων, η κουμπάρα λοιπόν πάνω στην κουβέντα για το περίφημο ταξίδι της Ελένης στις Μαλδίβες έριξε την αποκάλυψη ότι στις γιορτές αντάλλαξαν μηνύματα για "χρόνια πολλά". Και το απλό μήνυμα κολλητηλίκι δεν το λες, φανταζόμαστε όμως ότι είναι μία καλή αρχή για να ξανασυμβούν και αυτά. Εξάλλου, Μενεγάκη και Μπαλατσινού για πολλά χρόνια ήταν κολλητές και αυτά δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Εδώ, μας είπε η Μπαλατσινού ότι με την Μενεγάκη στο παρελθόν είχαν πάει μαζί στις Μαλδίβες. Καλά κι αυτό το Λενιώ πόσο εύκολο το έχει πια να πετάγεται στον εξωτικό προορισμό;

«Είχαμε πάει παλιά με την Ελένη μαζί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο» είπε η Μπαλατσινού κι έσπευσε να εξηγήσει ότι αυτά παλιά. Στο μέλλον... «Αποκλείεται να πάω. Στην επόμενη ζωή!» είπε.