Αποχώρηση-έκπληξη: εκτός DWTS η Αραβανή

23.12.2013
Μπορεί πολλοί να πίστευαν πως η καλλονή Ευαγγελία Αραβανή θα έφτανε μέχρι τον τελικό του Dancing with the stars βρέθηκε όμως σήμερα να είναι εκτός παιχνιδιού.

Η ρομαντική χορογραφία που χόρεψε ήταν μέσα στο πνεύμα των γιορτών με το τραγούδι: “I want to go home for christmas, let me go home for Christmas”και όπως φάνηκε την έστειλε όντως σπίτι της για τα Χριστούγεννα. Η κριτική επιτροπή δεν ενθουσιάστηκε αλλά συγκέντρωσε καλή βαθμολογία με 32 βαθμούς.

H Ευαγγελία όμως και ο παρτενέρ της Βλαντιμίρ, έμειναν έκπληκτοι με την αποχώρηση τους και γενικά την έκβαση της βραδιάς και ακόμη και οι κριτές είπαν πως έμειναν άναυδοι από την γνώμη του κοινού αφού ήταν σίγουροι πως η Ευαγγελία θα είναι στον τελικό.

Η Μαίρη Συνατσάκη που επίσης συγκέντρωσε 32 βαθμούς και θεωρείται επίσης φαβορί, βρέθηκε “αντιμέτωπη” με την Ευαγγελία για το ποια από τις δυο θα μείνει και ποια θα φύγει. Και φυσικά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και η ίδια η Ευαγγελία δεν έκρυψε πως δεν περίμενε το αποτέλεσμα αλλά τους ευχαρίστησε όλους και έστειλε τις ευχές τις για τις γιορτές!