Λιάγκας: "Καλέσαμε τον Μουτσινά, αλλά δεν ήρθε"!

07.07.2011
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πολύ Μπλα Μπλα» βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας και από τα πρώτα πράγματα που τον ρώτησαν ήταν για τα... μελιστάλαχτα σχόλια που έκανε για τη Νάντια Μπουλέ και την παρουσία της στο Elatte.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πολύ Μπλα Μπλα» βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας και από τα πρώτα πράγματα που τον ρώτησαν ήταν για τα... μελιστάλαχτα σχόλια που έκανε για τη Νάντια Μπουλέ και την παρουσία της στο Elatte. Όταν, δηλαδή, είπε ότι εκείνη νομίζει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω της.

Ο Λιάγκας είπε ότι επρόκειτο για αστείο και δεν πρέπει να τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά. "Ό, τι λέμε, μην τα παίρνετε και πάρα πολύ στα σοβαρά γιατί έχουμε πει πράγματα στα αστεία που τα βλέπω να γίνονται τίτλοι στα Blogs και σε εκπομπές" είπε χαρακτηριστικά. Κι αφού η κουβέντα ήταν για χιούμορ και σάτιρα, «έπεσε» στο τραπέζι και το όνομα του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος σχεδόν καθημερινά από την εκπομπή του ασχολείται με τον Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, τον οποίο Λιάγκα αποκαλεί «ο σύζυγος».

Χαρακτηρισμός, που όμως διόλου ενοχλεί τον Γιώργο. «Από τη στιγμή που εκτιθέμεθα, έχει το δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να μας κρίνει με χιούμορ ή σοβαρά. Αν μου αρέσει ή όχι το χιούμορ του είναι άλλο θέμα. Αλλά ο άνθρωπος καλά κάνει και το κάνει» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχαν καλέσει τον Μουτσινά να πάει στο «Πρωινό mou», αλλά δεν πήγε. Και να μη δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση, έσπευσε να διευκρινίσει ότι η άρνηση του δεν είναι απαραίτητο ότι έγινε, επειδή έχει πρόβλημα με το ζεύγος.