Σε πτώση το Elatte!

07.07.2011
«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» και η Νάντια Μπουλέ (μαζί και ο Θανάσης Πάτρας βεβαίως, βεβαίως) μπορούν να ελπίζουν μέχρι να πάει για τα μπάνια του λαού και ο τελευταίος αντίπαλος στην πρωινή ζώνη. Μέχρι τότε, όπως δείχνει

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» και η Νάντια Μπουλέ (μαζί και ο Θανάσης Πάτρας βεβαίως, βεβαίως) μπορούν να ελπίζουν μέχρι να πάει για τα μπάνια του λαού και ο τελευταίος αντίπαλος στην πρωινή ζώνη. Μέχρι τότε, όπως δείχνει το πράγμα, δεν έχουν παρά να βλέπουν τα νούμερα του Elatte να είναι... πιο χαμηλά, πιο χαμηλά!

Τρίτη μέρα της εκπομπής την Τετάρτη κι αντί τα νούμερα να βελτιώνονται, αυτά όλο και πέφτουν με αποτέλεσμα να μεγαλώνει και ο προβληματισμός των ανθρώπων του καναλιού. Βέβαια, ακόμη είναι νωρίς, υπάρχει και ο απέναντι ανταγωνισμός, αφού όλοι είναι κανονικά στη θέση τους κι έτσι Μπουλέ και Πάτρας ακόμη δεν έχουν καταφέρει να πείσουν το κοινό.

Για του λόγου το αληθές, την Τετάρτη πρώτος βγήκε ο Γιώργος Αυτιάς με 24,3% που φαίνεται ότι είναι από τους κερδισμένους από την απουσία του Παπαδάκη. Δεύτερο είναι το πρωινό του Mega, «Κοινωνία ώρα Μέγκα» με 17,3% και τρίτο το πρωινό της ΝΕΤ, που έχει ανεβάσει αισθητά τα νούμερα του, κάνοντας 15,3% τηλεθέαση. Όσο για το νέο δίδυμο του ΑΝΤ1; 12,55 στο σύνολο και 15,6% στα νεανικά κοινά.