Η Σταματίνα φεύγει, η Φωτοπούλου έρχεται!

05.07.2011
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φεύγει (έχει να πάει και γαμήλιο ταξίδι), αλλά το «Πολύ Μπλα Μπλα» μένει! Τι σημαίνει αυτό; Η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά το καλοκαίρι και χωρίς την Τσιμτσιλή, αλλά με την πανελίστρια, Ελένη Φωτοπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φεύγει (έχει να πάει και γαμήλιο ταξίδι), αλλά το «Πολύ Μπλα Μπλα» μένει! Τι σημαίνει αυτό; Η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά το καλοκαίρι και χωρίς την Τσιμτσιλή, αλλά με την πανελίστρια, Ελένη Φωτοπούλου, η οποία θα αναβαθμιστεί προσωρινά, εκτελώντας χρέη παρουσιάστριας.

Βέβαια, το «προσωρινά» παίζεται, αν πιστέψουμε δηλαδή τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν και θέλουν την Σταματίνα ακόμη και να μην ανανεώνει το συμβόλαιο με το Alter.

Βέβαια, τα πράγματα στο κανάλι, λόγω των γνωστών προβλημάτων, είναι ακόμη ρευστά. Το συμβόλαιο της Τσιμτσιλή τελειώνει και η ίδια έχει παραδεχτεί ότι συναντήθηκε με τους ανθρώπους του καναλιού, έχουν συζητήσει, αλλά υπογραφές δεν έπεσαν. Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η παρουσιάστρια έχει δεχτεί πρόταση από άλλα κανάλια, αλλά η ίδια δίνει προτεραιότητα στο κανάλι του Μπουρναζίου. Ίδωμεν.