Σταμάτη: Θέλει ποδήλατο χωρίς σέλα...

05.07.2011
«Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα, αλλά μετά κατάλαβα ότι έλειπε η σέλα». Αυτό λέμε και γελάμε, αλλά να που η Σάσα Σταμάτη δεν γελάει καθόλου. Αντίθετα, είναι φαν του ποδήλατου... άνευ σέλας. Η πρώην πανελίστρια του «Πρωινού mou» ήταν καλεσμένη στον Φώτη και την Μαρία, οι οποίοι έδιναν δώρο στους τηλεθεατές ένα ποδήλατο.

«Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα, αλλά μετά κατάλαβα ότι έλειπε η σέλα». Αυτό λέμε και γελάμε, αλλά να που η Σάσα Σταμάτη δεν γελάει καθόλου. Αντίθετα, είναι φαν του ποδήλατου... άνευ σέλας. Η πρώην πανελίστρια του «Πρωινού mou» ήταν καλεσμένη στον Φώτη και την Μαρία, οι οποίοι έδιναν δώρο στους τηλεθεατές ένα ποδήλατο. Είδε το εργαλείο στο στούντιο η Σταμάτη και ζήλεψε.

«Θέλω μετά δώρο το ποδήλατο το θηλυκό που είναι χωρίς σέλα» είπε. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι χθες δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει τέτοιο ποδήλατο. Και δεν το γνώριζαν ούτε οι παρουσιαστές, οι οποίοι Λιάγκας δεν είναι για να καταλάβουν τι εννοεί η... ποιήτρια, της εξήγησαν ότι το ποδήλατο που χαρίζουν είναι με σέλα. Αλλά η Σταμάτη επέμενε και τους εξήγησε ότι το θηλυκό(!) ποδήλατο είναι άνευ σέλας. Μάταιος κόπος να της αλλάξεις γνώμη, αλλά ο Φώτης συνέχισε τις προσπάθειες του για να την πείσει.

«Αυτό που λείπει από το ποδήλατο δεν είναι η σέλα, αλλά μία μπάρα για να διευκολύνει τις γυναίκες όταν φοράνε φουστάνι» της εξήγησε. Και όχι η Σάσα δεν πείστηκε (ποσώς μας ενδιαφέρει δηλαδή), αλλά μία βόλτα στο πλατό με το ποδήλατο την έκανε. Κι επειδή μας προκάλεσε μεγάλες απορίες, ελπίζουμε την επόμενη φορά να κάνει στον «αέρα» μία βόλτα... άνευ σέλας. Να δούμε και Live πώς γίνεται....