Ζουράρις σε Μπουλέ: «Μήπως η μαμά σας έχει δίκιο που δεν σας βλέπει»;

05.07.2011
Ούτε βαλτός να ήταν ο Κώστας Ζουράρις (ή μήπως ήταν;) και το πρωί της Τρίτης έκανε τη Νάντια Μπουλέ να παρακαλά να ανοίξει η γη να την καταπιεί, να γλιτώσει από τη ντροπή που ένιωσε στον τηλεοπτικό «αέρα».

Ούτε βαλτός να ήταν ο Κώστας Ζουράρις (ή μήπως ήταν;) και το πρωί της Τρίτης έκανε τη Νάντια Μπουλέ να παρακαλά να ανοίξει η γη να την καταπιεί, να γλιτώσει από τη ντροπή που ένιωσε στον τηλεοπτικό «αέρα». Το Ναντιάκι, λοιπόν, δεύτερη μέρα του Elatte ντυμένη... καναρινάκι, έδειχνε πιο άνετη από την πρεμιέρα.

Και για να μας το αποδείξει κιόλας, προσπάθησε να κάνει κουβέντα με τον καλεσμένο της, Κώστα Ζουράρι. Τον έχει δει, άλλωστε και σε κάποια μεσημεριανά που βγαίνει κατά καιρούς και σου λέει το Ναντιάκι: «Η Τσιμτσιλή καλύτερη είναι; Εισπράττει και τα κοπλιμέντα της κάθε φορά». Έλα, όμως, που στη δική της περίπτωση δεν ίσχυσε το ίδιο. «Κεχαριτωμένη με τα κίτρινα» αποκάλεσε την Μπουλέ με το που την είδε και η νεόκοπη παρουσιάστρια δεν ήξερε αν αυτό ήταν κοπλιμέντο ή κακία. Να το πάρει για καλό ή όχι;

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο που της έτυχε με τον καλεσμένο. «Πότε γιορτάζεις; Της αγίας Νάντιας;» τη ρώτησε και γιατί να μη συνεχίσει άλλωστε την καζούρα; Το... τράβαγε ο οργανισμός της, εδώ που τα λέμε. «Του αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης» απάντησε εκείνη για να πάρει την απάντηση του καθηγητή. «Ωραία. Μπορείς τότε να λες κι εμένα Έλαινο, που ήταν και Ιλιαδικός ήρωας». Τι έλεγε του κοριτσιού πρωινιάτικα.

Αλλά όχι. Το χειρότερο από όλα ήταν η δολοφονική ατάκα (που όμως είναι και η μαύρη αλήθεια) που της εκτόξευσε όταν η Μπουλέ προσπάθησε να τον κομπλιμεντάρει με παιδικό τρόπο. Είπε, λοιπόν, ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής τής έστειλε μήνυμα η μαμά της (αυτά τα σόγια των νεαρών παρουσιαστριών να στέλνουν μηνύματα στον... αέρα τι μόδα είναι;) και της έγραψε να πει δημοσίως πόσο σέβεται και θαυμάζει τον Ζουράρι. Η Νάντια, όχι η μαμά. Αλλά η Μπουλέ για να πει αυτό το απλό και να κάνει το... γλείψιμο ευκολότερο πήγε μέσω... Λαμίας.

«Θέλω να πω κάτι για τη μαμά μου, η οποία ποτέ δεν με βλέπει στην τηλεόραση και δεν την ενδιαφέρει τι κάνω τηλεοπτικά» ξεκίνησε να λέει η Νάντια με τον Ζουράρι να πετάγεται και να λέει την ατάκα της χρονιάς: «Μήπως έχει δίκιο»; Χοχοχοχο. Γέλασαν οι τηλεθεατές, γέλασαν και στο στούντιο, με την Μπουλέ να έχει αλλάξει δέκα χρώματα και να ψάχνει τρύπα να κρυφτεί. «Μπορεί, τι να σας πω» είπε αλλά κάτω δεν το έβαλε, αφού έπρεπε να ολοκληρώσει. «Πάντως, αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι η μαμά μου μού είπε να πω πόσο πολύ σέβομαι κι εκτιμώ τον κύριο Ζουράρι». Όχι, ο καλεσμένος δε συγκινήθηκε. Ωστόσο, αυτό δεν το καταλαβαίνουμε: έπρεπε να της το στείλει «σκονάκι» η μάνα για να πει ότι θαυμάζει τον Ζουράρι; Κάτι μόνη της δε λέει; Τς, τς, τς