Ο νέος έρωτας της Μελέτη μάς καίει τον εγκέφαλο!

04.07.2011
Όχι, γιατί εμείς φαινόμαστε κακοί με την Ελεονώρα Μελέτη και ότι κάτι έχουμε μαζί της, αλλά να που βγήκε κι ένας άλλος άνθρωπος του Θεού και παραδέχτηκε ότι η συνέντευξη που έκανε με την αφεντιά της, του... έκαψε τον εγκέφαλο!

Όχι, γιατί εμείς φαινόμαστε κακοί με την Ελεονώρα Μελέτη και ότι κάτι έχουμε μαζί της, αλλά να που βγήκε κι ένας άλλος άνθρωπος του Θεού και παραδέχτηκε ότι η συνέντευξη που έκανε με την αφεντιά της, του... έκαψε τον εγκέφαλο! Καλή ώρα ο, τι γίνεται με τον δικό μας κάθε φορά που παρακολουθούμε Ελεονώρα.

Πήγε που λες καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD και μίλησε για το νέο της έρωτα(;), αλλά όπως παραδέχτηκε ο Θέμης στο «Μες στην καλή χαρά» η όλη συνέντευξη του... «πυράκτωσε τον εγκέφαλο». Όπως εξήγησε, η Μελέτη στην αρχή της κουβέντας του είπε ότι είναι μόνη της και ότι θα κάνει σόλο διακοπές. Όχι μοναχικές, αλλά με καλούς φίλους. Δεν πέρασε λίγη ώρα και του είπε ότι φέτος το καλοκαίρι σκοπεύει να αφιερώσει χρόνο και στα ερωτικά της και θα κάνει έτσι διακοπές με το έτερο ήμισυ!!!

Πόσο να αντέξει ο έρμος ο Θέμης; Της διαμαρτυρήθηκε ο χριστιανός ότι με αυτά που του λέει τού «έκαψε τον εγκέφαλο». Γιατί, ο άνθρωπος δε κατάλαβε... είναι ή όχι σε σχέση η Μελέτη; Υπάρχει ή όχι νέος έρωτας στη ζωή της; «It’s complicated» είπε αυτή (κατά... Facebook) που σημαίνει ότι πρόκειται για πολύπλοκη φάση. Που όμως η εν λόγω σχέση είπε ότι βρίσκεται σε πρώιμη φάση. Ντόινγκ, ντόινγκ. Πολύπλοκη ή πρώιμη φάση; Θα πάει ή όχι διακοπές μαζί του;

Πάντως, αποκάλυψε ότι το όνομα του «τυχερού» έχει γραφτεί στα περιοδικά. Και όχι δεν είναι της showbiz, αλλά μάλλον κάποιος πολυταξιδεμένος, αφού τη μέρα που θα παίξει η εκπομπή, εκείνος θα λείπει στο εξωτερικό. Πάλι καλά, γιατί η... πρώιμη φάση μετά από όλες τις αποκαλύψεις της Μελέτη, δύσκολα θα γίνει... επόμενη!!! Γιατί βλέπεις, δεν έμεινε μόνο εκεί. Αποκάλυψε επίσης ότι κάποτε νοίκιασε σπίτι απέναντι από το διαμέρισμα ενός πρώην της για να τον παρακολουθεί και για να δει αν είναι με άλλη γυναίκα. Μάλιστα, έψαξε και βρήκε σπίτι με παράθυρο ακριβώς απέναντι κι έτσι μπορούσε να δει πόσες... πατούσες είναι πάνω στο κρεβάτι. Αν ήταν παραπάνω από δύο, τότε την κεράτωνε.

Δε λες πάλι καλά που ο άνθρωπος δεν είναι... σαρανταποδαρούσα; Θα χανόταν στο μέτρημα.

Πάντως, η Μελέτη πρέπει να βλέπει πολλές ταινίες. Αυτό το σκηνικό το έχουμε δει σε πολλές...