Τελικός "Greek Idol" με Ρέμο και Βαρδή

23.06.2011

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol ολοκληρώνεται αυτό το Σάββατο με μία σκληρή και αμφίρροπη αναμέτρηση δύο ιδιαίτερα ταλαντούχων υποψηφίων που έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις: Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Greek Idol σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς τελικούς που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Η Μαλού και ο Παναγιώτης κατάφεραν να επικρατήσουν επάξια σε μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν διαγωνιστεί σε ελληνικό talent show. Το Σάββατο, το τηλεοπτικό κοινό το οποίο και τους ανέδειξε, θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ τους το επόμενο Greek Idol, το οποίο και θα υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music.

Η Universal Music αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της δισκογραφίας στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Είναι η δισκογραφική εταιρία με τα μεγαλύτερα labels και τα δημοφιλέστερα ονόματα καλλιτεχνών σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, καθώς και η μοναδική πολυεθνική δισκογραφική που εφαρμόζει σε όσα σημεία έχει παρουσία την ίδια επαγγελματική φιλοσοφία, αναδεικνύοντας τους μεγαλύτερους σταρ της μουσικής.

Οι δύο φιναλίστ θα ερμηνεύσουν τρία τραγούδια: Το πρώτο θα το επιλέξουν οι ίδιοι ανάμεσα στα κομμάτια που έχουν ήδη τραγουδήσει σε προηγούμενα live. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα κάνουν από ένα ντουέτο ο καθένας μαζί με τον Αντώνη Βαρδή. Τέλος, θα ερμηνεύσουν, ο καθένας ξεχωριστά, ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο γράφηκε ειδικά για το νικητή του Greek Idol και θα κυκλοφορήσει από την Universal Music. Πρόκειται για μία ροκ μπαλάντα με τίτλο Πολύ μου Πάει, από τους δημιουργούς πολλών μεγάλων επιτυχιών, Βασίλη Γαβριηλίδη και Θάνο Παπανικολάου.