Σκορδά: Άναψε φωτιές η δήλωση για Λιάγκα!

20.06.2011
Τελικά, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας έχουν βαλθεί να μας κάψουν τον εγκέφαλο, καλοκαιριάτικα. Από τη μία η δήλωση εκείνου ότι έχει κουραστεί από το πρωινό και θα ήθελε του χρόνου να μην έκανε και από την άλλη

Τελικά, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας έχουν βαλθεί να μας κάψουν τον εγκέφαλο, καλοκαιριάτικα. Από τη μία η δήλωση εκείνου ότι έχει κουραστεί από το πρωινό και θα ήθελε του χρόνου να μην έκανε και από την άλλη η δήλωση εκείνης ότι μπορεί και να χωρίσουν με τον Γιώργο. Πάντα, σε επαγγελματικό επίπεδο, μην μπερδευόμαστε.

Φωτιές άναψε η Φαίη με τη δήλωση της αυτή στην κάμερα του Star. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το επαγγελματικό τους μέλλον και η απάντηση που έδωσε, μπέρδεψε περισσότερο τα πράγματα. Ειδικά, σε μία περίοδο που πολλά ακούγονται για την τύχη του ζεύγους στο «Πρωινό Mou».

Η Σκορδά, λοιπόν, είπε ότι με τον Γιώργο δεν ξεκίνησαν μαζί επαγγελματικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον. Και κάπου εκεί, πέταξε την ατάκα: ότι αυτό είναι που συζητάνε.... «Αν θα συνεχίσουμε μαζί».