Οι ακριβοπληρωμένοι της αμερικάνικης ΤV

19.08.2008
Λέμε για τους δικούς μας τηλεοπτικούς αστέρες ότι πληρώνονται αδρά, αλλά αν δουν (λες και δεν ξέρουν, θα μου πείτε) τι παίρνουν οι Αμερικανοί συνάδελφοί τους, θα μείνουν άφωνοι! Έχουμε και λέμε, η βασίλισσα των τοκ σόου Όπρα Γουίνφρεϊ κερδίζει 385 εκατ. δολάρια το χρόνο.

Λέμε για τους δικούς μας τηλεοπτικούς αστέρες ότι πληρώνονται αδρά, αλλά αν δουν (λες και δεν ξέρουν, θα μου πείτε) τι παίρνουν οι Αμερικανοί συνάδελφοί τους, θα μείνουν άφωνοι! Έχουμε και λέμε, η βασίλισσα των τοκ σόου Όπρα Γουίνφρεϊ κερδίζει 385 εκατ. δολάρια το χρόνο.

Ο συνάδελφός της Ντέιβιντ Λέτερμαν βάζει στην... άκρη κάθε χρόνο 50 εκατ. δολάρια. Καρυδότσουφλα, δηλαδή... Αλλά ας πάμε στους ηθοποιούς. Ο Τσάρλι Σιν, λοιπόν, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος κωμικός ηθοποιός της βραδινής prime time ζώνης, καθώς «τσεπώνει» ανά επεισόδιο του «Δύο και κάτι άντρες» 825.000 δολάρια. Αντίστοιχα, ο πρωταγωνιστής του «CSΙ» Γουίλιαμ Πίτερσεν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός δραματικής σειράς, αφού για κάθε επεισόδιο της σειράς αμείβεται με 600.000 δολάρια. Όσον αφορά τις γυναίκες, οι πιο καλοπληρωμένες είναι η Μαρίσκα Χαργκιτάι του «Law & Οrder», καθώς παίρνει 400.000 δολάρια ανά επεισόδιο, και η Κίρα Σέντζγουικ του «Closer», η οποία κερδίζει 1.100.000 δολάρια το μήνα.

Θερίζει θύελλες...
Ένα άρωμα είπε να ξαναβγάλει ο Κάλβιν Κλάιν και αναστατώθηκε το αμερικάνικο... σύμπαν (πολύ ευέξαπτος λαός αυτός πια). Ο σάλος δεν προκλήθηκε λόγω του αρώματος φυσικά. Ποια ήταν η αιτία; Η διαφήμισή του, η οποία θεωρήθηκε προκλητική. Η πρωταγωνίστριά του Έβα Μέντες εμφανίζεται στη διαφήμιση «ντυμένη» μόνο με το άρωμά της, ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και ψιθυρίζει το σλόγκαν: «Μεταξύ της αγάπης και της τρέλας βρίσκεται η εμμονή». Τι ενόχλησε περισσότερο τα τηλεοπτικά δίκτυα; Ότι σε κάποιο κομμάτι της διαφήμισης, που διαρκεί 36 δευτερόλεπτα, φαίνεται το στήθος της Μέντες. Το νέο άρωμα του Κλάιν βαφτίστηκε «Secret Οbsession», δηλαδή «Μυστική Εμμονή». Οι εκπρόσωποι του οίκου, πάντως, εξέφρασαν την έκπληξή τους με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού η διαφήμιση προβάλλεται κανονικότατα στις χώρες πέραν της αμερικάνικης ηπείρου.

Το νέο πρόσωπο της Ρrada
Η πανέμορφη Λίντα Εβανγκελίστα, που κάποτε «έγραψε» με την ατάκα «δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια», υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την εταιρεία Prada για να διαφημίζει τα προϊόντα του οίκου. Η 43χρονη καλλονή ακολουθώντας το δρόμο των συναδέλφων της Ναόμι Κάμπελ και Κρίστι Τέρλινγκτον, με τις οποίες μεσουρανούσε πριν από 20 χρόνια στις πασαρέλες, θα εμφανιστεί στο φθινοπωρινό κατάλογο της Prada.

Το Σεν Τροπέ των stars
Τι κοινό έχουν ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Σίντι Κρόφορντ και ο Bono των U2; Περνούν all together (που λένε οι... φίλοι μας οι Αμερικάνοι) διακοπές στο Σεν Τροπέ! Η Σίντι μαζί με το σύζυγό της Ράντε Γκέρμπερ φιλοξενούν στο γιοτ τους το γοητευτικό ηθοποιό. Ενώ και οι τρεις επισκέφτηκαν τον Bono, ο οποίος διαθέτει σπίτι στο χωριό Εζ. Μάλιστα, τον Bono επισκέφτηκαν επίσης σχετικά πρόσφατα ο Μπραντ Πιτ και ο Τζακ Νίκολσον. Gossip: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ βρέθηκε στο Σεν Τροπέ χωρίς τη Σάρα Λάρσον, αφού χώρισαν!