Ξεκινά το Dancing with the Stars 2: ποιοί θα χορέψουν

18.03.2011
Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε. Από την Κυριακή 20 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 παραδίδει μαθήματα χορού με το "Dancing with the stars 2"!

Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε. Από την Κυριακή 20 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 παραδίδει μαθήματα χορού με το "Dancing with the stars 2"!

14 διάσημες προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης, του αθλητισμού, της μουσικής και όχι μόνο, θα στρωθούν στο χορό, ζωντανά στο ballroom του ΑΝΤ1! Και μας τους παρουσιάζει η πάντα υπέροχη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα και η κριτική επιτροπή:

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας παρουσιάζει αυτή την Κυριακή τα 14 αστέρια του DANCING WITH THE STARS που θα σχηματίσουν ζευγάρια με επαγγελματίες χορευτές και κάθε Κυριακή θα διαγωνίζονται σε μια διαφορετική ballroom ή latin χορογραφία. Παράλληλα, η Μαίρη Συνατσάκη (καλά το κατάλαβες, πάει περίπατο η Ελένη Καρποντίνη) θα μας μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις από το green room, την ώρα που τα ζευγάρια θα αξιολογούνται από την ανανεωμένη επιτροπή.

Η μεγάλη νικήτρια του περσινού DANCING WITH THE STARS, πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και δημιουργός του συστήματος γυμναστικής Replayce Έρρικα Πρεζεράκου, επιστρέφει στο πλατό του show, αυτή τη φορά ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Στο πλευρό της, ο μουσικολόγος Αλέξης Κωστάλας, ο χορογράφος και χοροδιδάσκαλος Φωκάς Ευαγγελινός και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Οι λαμπεροί διαγωνιζόμενοι:

Οι γυναίκες:

Ελεονώρα Μελέτη: παρά τις αρχικές της αρνήσεις, τα προβλήματα υγείας και το κακό διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 του παρελθόντος, η παρουσιάστρια του STAR θα χρησιμοποιήσει την συμμετοχή της στο χορευτικό σόου ως ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει το χωρισμό από τον πρώην της Γιάννη.

Νάντια Μπουλέ: μετά το "Τοp Chef" η Νάντια θα μας δείξει και τις χορευτικές της δυνατότητες και ελπίζουμε να τα πάει καλύτερα από την παρουσίαση.

Μαριέττα Χρουσαλά: μετά το Αβέρωφ, η κυρία Πατίτσα επιστρέφει στην τιβί.

Αγγελική Ηλιάδη: παιδί του ΑΝΤ1 και της Heaven, η δημοφιλής τραγουδίστρια μεταπηδά από τις πίστες, στην πίστα του χορού.

Νατάσα Καλογρίδη: η ηθοποιός που έχουμε δει σε αρκετά επιτυχημένη σήριαλ επιστρέφει σε ένα διαφορετικό ρόλο.

Ναταλία Δραγούμη: λατρεύει το χορό και σκοπεύει να αποδείξει πόσο καλή είναι!

Νίκη Ξάνθου: μετά την Πηγή Δεβετζή, ακόμα μια κυρία του στίβου έρχεται να χορέψει μετά μουσικής.

Μαρία Τσουρή: Η τερματοφύλακας της εθνικής πόλο δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό αλλά το ίδιο συνέβη πέρσι και με την Έρρικα Πρεζεράκου.

Οι άντρες:

Γιώργος Γερολυμάτος: βρε ποιός Γαρδέλης. Ο πάλαι ποτέ άρχοντας στις νυχτερινές πίστες κάνει δυναμικό comeback.

Κώστας Μαρτάκης: από το Dream Show στο Dancing με σκοπό να μαγέψει τα γυναικεία πλήθη.

Τρύφων Σαμαράς: ο διάσημος κομμωτής έκανε ένα χρόνο μπαλέτο όταν ήταν μικρός! Τώρα θα δούμε τι έμαθε!

Γιώργος Χρανιώτης: γνωρίζαμε πως κάνει καποέιρα σε παραλίες της Ικαρίας. Τώρα θα δούμε και τα λοιπά χορευτικά του ταλέντα.

Νάσος Γαλακτερός: ο πρώην μπασκετμπολίστας και πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά θα μας δείξει κι άλλα ταλέντα του.

Αργύρης Αγγέλου: από το Παρά Πέντε στο χορό αγαπητός ηθοποιός.

Τα στοιχεία:

Πέρυσι το DANCING WITH THE STARS, με τα πρώτα χορευτικά του βήματα, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της τηλεοπτικής σεζόν με μέσο όρο 38,2% στο σύνολο των τηλεθεατών και 36,8% στο 15-44, ενώ σε όλα τα γυναικεία κοινά ξεπέρασε το 40% φτάνοντας το 51,6% στις νεαρές γυναίκες. Φέτος το show – φαινόμενο επιστρέφει με τον αέρα του πρωταθλητή, για να μας καταπλήξει! Επιπλέον, εκτός από μοναδικό θέαμα και διασκέδαση, το DANCING WITH THE STARS θα προσφέρει και φέτος κάτι πολύ σημαντικότερο: την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού MAKE A WISH («Κάνε-μια-Ευχή» Ελλάδας και Κάνε-Μια-Ευχή Κύπρου), ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Συμμετέχοντας στην ψηφοφορία ο καθένας μας θα συμβάλει στο σημαντικό αυτό σκοπό.

Κατερίνα Π.