Λιάγκας: "Πέθανε" στα γέλια με Κοκκίνου - Μπόγρη!

16.03.2011
Την Έλλη Κοκκίνου με τον αγαπημένο της, Γιώργο Μπόγρη φιλοξένησαν τα περιοδικά και το αξιότιμο πάνελ στο «Πρωινό mou» δεν μπορούσε να μη δείξει και να μην αναφερθεί στη βόλτα του νεόκοπου ζεύγους στα βόρεια προάστια. Τι το ήθελαν

Την Έλλη Κοκκίνου με τον αγαπημένο της, Γιώργο Μπόγρη φιλοξένησαν τα περιοδικά και το αξιότιμο πάνελ στο «Πρωινό mou» δεν μπορούσε να μη δείξει και να μην αναφερθεί στη βόλτα του νεόκοπου ζεύγους στα βόρεια προάστια. Τι το ήθελαν, όμως; Είδε ο Γιώργος Λιάγκας τις επίμαχες φωτογραφίες και... ψόφησε στα γέλια.

Βλέπετε, η διαφορά ύψους του ζεύγους είναι μεγαλύτερη και από αυτή της ηλικίας και είναι αλήθεια, βλέποντας κανείς την Κοκκίνου με το 22χρονο στο όρθιο, δεν έχει παρά να γελάσει. Βέβαια, ο Λιάγκας το παράκανε, αφού τον έπιασε σπαστικό γέλιο και δεν μπορούσε με τίποτε να κρατηθεί. Μόνο από την καρέκλα δεν έπεσε, με την Φαίη Σκορδά να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Μάταια, προσπαθούσε η γυναίκα να το σώσει, λέγοντας ότι ο μπασκετμπολίστας ούτως ή άλλως είναι «θηρίο» οπότε λογικό είναι να έχουν τέτοια διαφορά. Αλλά μία που εκείνη μπάλωνε και μία που ο Λιάγκας ξήλωνε με τα γέλια. Είχε από δίπλα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να κάνει σχόλια του τύπου: «Η Κοκκίνου είναι το αποκούμπι του Μπόγρη» και δεν μπορούσε με τίποτε να σταματήσει.