Rεκόρ για το δελτίο του Mega!

09.06.2008
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega κλείνει τη φετινή χρονιά με ρεκόρ τετραετίας στη διαφορά του από τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega κλείνει τη φετινή χρονιά με ρεκόρ τετραετίας στη διαφορά του από τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.Η υπεροχή των ειδήσεων του μεγάλου καναλιού ήταν αξιοσημείωτη καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν στα δυναμικά κοινά 15-64, στη μέση και ανώτερη μόρφωση, στα μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς και στις ημιαστικές και αγροτικές περιοχές.

Το μοντέλο δελτίου ειδήσεων με πολιτικό και οικονομικό προσανατολισμό, έμφαση στα διεθνή γεγονότα και σεβασμό στην πολυφωνία επιλογή του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρήστου Παναγιωτόπουλου (φωτό) δικαιώθηκε απόλυτα και «αγκαλιάστηκε» από τους τηλεθεατές. Τεκμήριο της αξιοπιστίας του καθημερινού δελτίου με την Όλγα Τρέμη και του Σαββατοκύριακου με τον Νίκο Στραβελάκη αποτελεί η αδιαμφισβήτητη πρωτιά του σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της σεζόν: το οικολογικό ολοκαύτωμα του Αυγούστου, την προεκλογική περίοδο, την εσωκομματική διαμάχη του ΠΑΣΟΚ, το ασφαλιστικό, το θέμα των Σκοπίων, την υπόθεση Ζαχόπουλου, στην πώληση του ΟΤΕ, την κρίση στην Παιδεία, την τραγωδία της Μιανμάρ.

Η δουλειά στον ενημερωτικό τομέα είναι συλλογική, όπως συλλογική είναι και η μεγάλη επιτυχία, την οποία γιόρτασαν οι συντελεστές της σε γεύμα που παρέθεσαν για τους εκπροσώπους του Τύπου σε εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου.

Μπροστά στο γυαλί είναι οι: Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας, Μανόλης Καψής, Γιώργος Οικονομέας, Πάνος Σόμπολος, Μαρία Σπυράκη και Μαρία Καρχιλάκη, οι οποίοι μοχθούν και έχουν σημαντικότατο μερίδιο στο θετικό αποτέλεσμα.

Οι ενημερωτικές εκπομπές του Γιάννη Πρετεντέρη, του Παύλου Τσίμα, του Σταύρου Θεοδωράκη και του Σωτήρη Δανέζη κράτησαν ψηλά τον πήχη της ενημέρωσης, ενώ ξεχωριστό μερίδιο στην εδραίωση της κυριαρχίας του Mega είχαν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές με τους Γιώργο Οικονομέα, Δημήτρη Καμπουράκη και Μάρω Λεονάρδου τις καθημερινές και Μανόλη Αναγνωστάκη, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Εριφύλλη Μαρωνίτη τα Σαββατοκύριακα. Κ.Μ.