Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς επιστρέφει δριμύτερος

14.05.2009
Ο Ρόμπιν Γουίλιαμ δεν χάνει το χιούμορ και μετά την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που υπεβλήθη ανυπομονεί να ξαναγυρίσει κοντά στους θαυμαστές του.

Ανανεωμένος, με παιχνιδιάρικη διάθεση και ανυπόμονος βρεθεί ξανά κοντά στο κοινό του, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς (Robin Williams) εμφανίστηκε δημοσίως για πρώτη φορά μετά την εγχείριση καρδιάς στην οποία υπεβλήθη τον περασμένο Μάρτιο, στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν (Late Show with David Letterman) την Τετάρτη το βράδυ.

Ο 57χρονος ηθοποιός σχεδιάζει να "ξαναβγεί στους δρόμους" το φθινόπωρο, συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Αμερική, που διακόπηκε στις αρχές Μαρτίου όταν του παρουσιάστηκε καρδιακή αρρυθμία. Για να ληθεί το πρόβλημα, ο αγαπημένος κωμικός υποβλήθηκε σε μια τρίωρη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, όπου του έγινε αντικατάσταση μιας βαλβίδας της αορτής.

Όμως η περιπέτεια της υγείας του άφησε άθικτο το περιβόητο χιούμορ του: "Το μικρό διάλλειμα μου έδωσε μεγάλη ενέργεια. Πότε δεν ένοιωσα καλύτερα. Άσε που είναι φανταστικό να έχεις μια βαλβίδα από καρδιά αγελάδας... Η βοσκή έχει πολλή πλάκα!", είπε στον δημοσιογράφο, κοντεύοντας να πέσει από την πολυθρόνα του από τα πολλά γέλια.

Συνεχίζοντας αποκάλυψε ότι οι γιατροί του είχαν δώσει περιθώριο δύο εβδομάδων για να αποφασίσει: "Οταν πήγα στο νοσοκομείο, ο γιατρός ήθελε να με εγχειρίσει την ίδια μέρα. Αλλά στη συνέχεια έμαθα ότι την επομένη θα έφευγε για διακοπές. Ένας άλλος γιατρός μου είπε ότι θα ήταν καλύτερα να περιμένω γιατί δεν είναι σωστό να σε εγχειρίζει κάποιος που βιάζεται να φύγει. Όμως, μου έδωσαν περιθώριο μόλις δύο εβδομάδων για να αποφασίσω... Βλέπεις, χρειάζεσαι κάποιον που να ξέρει απ' αυτά".

Ο Γουίλιαμς κατάλαβε οτι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν άρχισε να έχει δύσπνοια και να λαχανιάζει εύκολα: "Ημουν στην περιοδεία όταν άρχισε να με πονάει το στήθος, ενώ μου κοβόταν η αναπνοή. Ήξερα ότι αυτά τα συμπτώματα είναι ο 'κωδικός' του καρδιακού προβλήματος.

Τώρα όμως, μπορώ να περηφανεύομαι ότι ανήκω κι εγώ στην 'αδελφότητα των φερμουάρ στο στήθος'" αστειεύτηκε, αναφερόμενος στο 5πλό μπάι-πας που είχε κάνει ο Λέτερμαν το 2000.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς θα επιστρέψει δυναμικά στην μεγάλη οθόνη, στις 22 Μαίου υποδυόμενος τον Τέντι Ρούσβελτ στην συνέχεια της ταινίας "Νύχτα στο Μουσείο 2: η Μάχη του Σμιθσόνιαν" (Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian).