Η Μαντόνα αλλάζει σελίδα.

11.11.2008
Μια συγκινητική επανασύνδεση διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο Κάτγουικ του Λονδίνου. Ο Γκάι Ρίτσι έσφιξε στην αγκαλιά τους γιούς του, Ρόκο και τον υιοθετημένο Ντέιβιντ Μπάντα , για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από την Μαντόνα, στις 15 Οκτωβρίου.

Μια συγκινητική επανασύνδεση διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο Κάτγουικ του Λονδίνου. Ο Γκάι Ρίτσι έσφιξε στην αγκαλιά τους γιούς του, Ρόκο και τον υιοθετημένο Ντέιβιντ Μπάντα, για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από την Μαντόνα, στις 15 Οκτωβρίου.

Η "βασίλισσα της πόπ", λύγισε και αποφάσισε να στείλει τα αγόρια να δούν τον πατέρα τους και να μείνουν μαζί του για μία εβδομάδα. Η ανυπομονησία του σκηνοθέτη ήταν μεγάλη. Ντυμένος απλά, με τζιν και ένα γκρι μπουφάν, έφτασε από νωρίς στο αεροδρόμιο συνοδευμένος από ένα σωματοφύλακα.

Στην αίθουσα αναμονής VIP, δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του από τον πίνακα αφίξεων. Όταν είδε ότι προσγειώθηκε η πτήση από το Λας Βέγκας, πλησίασε στην πύλη εξόδου. Η στιγμή που περίμενε εδώ και ένα μήνα έφτασε: "Ο 8χρονος Ρόκκο έτρεξε προς το μέρος του φωνάζοντας με όλη του την δύναμη: "Μπαμπά!", δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

"Ακολούθησε ο 3χρονος Ντέιβιντ συνοδευόμενος από την μπέιμπι σίτερ τους. Ήταν και οι δύο χαμογελαστοί, ενώ ο Γκάι στην κυριολεξία πέταξε τον καφέ που κρατούσε, για να μπορέσει να τους σφίξει στην αγκαλιά του. Ήταν φανερό ότι και οι τρεις περίμεναν με αγωνία αυτή την στιγμή της επανασύνδεσης".

Το τρίο έφυγε με κατεύθυνση το σπίτι τους στο Λονδίνο, αφού ο σκηνοθέτης κάνει ένα διάλεμιμα από τα γυρίσματα του "Σέρλοκ Χολμς", της καινούργιας του ταινίας, για να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα αγόρια του.

Τον τελευταίο καιρό, ο Γκάι ήταν χάλια, όχι τόσο για το διαζύγιο, αλλά γιατί του έλειπαν τα παιδιά. Ειδικά οταν είδε την φωτογραφία του Ρόκκο με την φανέλα της ομάδας του μπειζμπολίστα Αλεξ Ροντρίγκεζ έγινε κουρέλι. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Μαντόνα έφτασε στο σημείο να εκμεταλλευθεί το παιδί για να τον εκδικηθεί.

Εντωμεταξύ, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η 50χρονη σταρ συνεχίζει την περιοδεία της, δίνοντας συναυλία την Κυριακή, στο Λας Βέγκας και έχει αποφασίσει να προχωρήσει μπροστά, αφού πριν λίγες μέρες έκανε πάρτι στο σπίτι της στην Νέα Υόρκη, προς τιμήν του -και επισήμως- καινούργιου της συντρόφου, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Το γεγονός αυτό προκαλάσε αμηχανία στους καλεσμένους της, αφού οι περισσότεροι από αυτούς είναι και φίλοι του Γκάι: "Τα νέα για το πάρτι έφτασαν γρήγορα στα αυτιά του Γκάι, που ένοιωσε θιγμένος γιατί η Μαντόνα με την συμπεριφορά της τον υποτιμά, και δεν κρατά έστω και για λίγο καιρό τα προσχήματα" αποκάλυψε κοινός τους φίλος.

Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε ότι η τραγουδίστρια έκανε ρεζίλι τον πρώην άντρα της, αφού όλο το καλοκαίρι διέψευδε τον δεσμό της με τον 33χρονο μπειζμπολίστα και υποστήριζε ότι είναι μια χαρά στο γάμο της: "Ο Γκάι ήθελε από τότε να μιλήσει και να πεί όλη την αλήθεια, ότι δηλαδή ουσιαστικά έχουν χωρίσει με την Μαντόνα. Αλλά τότε ,τον είχε παρακαλέσει να περιμένει μέχρι να ολοκληρώσει την παγκόσμια περιοδεία της".

Ακόμη δεν έχει περάσει ο θόρυβος από την ανακοίνωση του διαζυγίου και η ίδια περίτρανα αποδεικνύει οτι ήδη βρίσκεται αλλού! Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Ροντρίγκεζ είναι πιθανό να ακολουθήσει την Μαντόνα στη συνέχεια της περιοδείας στην Νότια Αμερική τον Δεκέμβριο.