H JLo τερμάτισε στο τρίαθλο!

15.09.2008
Λίγες μέρες πριν βρεθεί στην Αθήνα, η Τζένιφερ Λόπεζ αγωνίστηκε στο τρίαθλο για φιλανθρωπικό σκοπό και κατάφερε να τερματίσει σε 2 ώρες 23 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα.

Λίγες μέρες πριν βρεθεί στην Αθήνα, η Τζένιφερ Λόπεζ αγωνίστηκε στο τρίαθλο για φιλανθρωπικό σκοπό και κατάφερε να τερματίσει σε 2 ώρες 23 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα.

Η 39χρονη τραγουδίστρια σήκωσε τα χέρια της ψηλά και χαμογέλασε διάπλατα καθώς έκοβε το νήμα του τερματισμού στην κολύμβηση, το τρέξιμο και την ποδηλασία.

"Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Η σημερινή ημέρα είναι καταπληκτική!" είπε στο πλήθος που παρακολούθησε την προσπάθεια της. "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που τελείωσα και κατάφερα να επιπλεύσω, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι κατάφερα να συγκεντρώσω 127.000 δολάρια για το νοσοκομείο παίδων" δήλωσε με καμάρι η Λόπεζ.

Η λατίνα τραγουδίστρια το πρωί της Κυριακής φορώντας μια πράσινη "Juice" φόρμα έφτασε στην παραλία του Μαλιμπού έτοιμη να τα δώσει όλα για να πετύχει τον σκοπό της.

Τους τελευταίους έξι μήνες αφιέρωνε καθημερινά πολλές ώρες για να προπονείται με τον προσωπικό γυμναστή της, Γκούναρ Πέτερσον. Με την βοήθεια του σωματοφύλακα της που κρατούσε μια πετσέτα για να την προστατεύει από τους παπαράτσι άλλαξε, και εμφανίστηκε με μια ολόσωμη αδιάβροχη στολή παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιούν οι δύτες.

Οι θαυμαστές της, που από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στην δημοφιλή παραλία, δεν έπαψαν στιγμή να εκφράζουν την αγάπη τους φωνάζοντας "JLo σ΄αγαπάμε!" και εκείνη χαμογελώντας τους ανταπέδιδε τον χαιρετισμό τους.

Στην διάρκεια του αγώνα ο Μάρκ Αντονι βρισκόταν δίπλα της και την ενθάρρυνε, ανταλλάσσοντας μέχρι και φιλιά στα ενδιάμεσα των αγωνισμάτων.

Το αγώνισμα που δυσκόλεψε περισσότερο την πολυτάλαντη Τζένιφερ ήταν η κολύμβηση: "Για να είμαι ειλικρινής. Το κολύμπι είναι σκότωμα!" παραδέχτηκε.

Η Λοπέζ, είχε πάρει την απόφαση να αγωνιστεί στο τρίαθλο όταν ήταν 8 μηνών έγκυος στα δίδυμα που γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο.

"Ημουν ακόμη σαν φάλαινα, όταν έμαθα για το φιλανθρωπικό σκοπό των αγώνων. Τότε είπα στον εαυτό μου ότι θα ήταν καταπληκτικό αν θα μπορούσα να πάρω μέρος μέχρι το τέλος του χρόνου", είχε αποκαλύψει τότε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Μετά το τέλος των αγώνων η Λοπέζ συναντήθηκε με την οικογένεια Μακ Κόναχι, που βρισκόταν στο χώρο των επισήμων.

Ο Μάθιου Μακόναχι είχε λίγο πριν αγωνιστεί κι εκείνος στο τρίαθλο, τερματίζοντας με χρόνο μία ώρα, 30 λεπτά και 45 δευτερόλεπτά. Μαζί του ήταν η φίλη του Καμίλα Άλβες και ο νεογέννητος γιός του Λέβι.

Τα έσοδα από την συνολική προσπάθεια των "επώνυμων αθλητών" έφτασε τα 950.000 δολάρια και θα διατεθούν για την ίδρυση νοσοκομείου για παιδιά.