Η επεισοδιακή στάση της Μαντόνα στο Λονδίνο.

12.09.2008
H παράσταση της Μαντόνα, στο Γουέμπλεϊ Αρένα του Λονδίνου την περασμένη Πέμπτη, μπορεί να άφησε δυσαρεστημένους κάποιους θαυμαστές της, λόγω των προβλημάτων με τον ήχο που παρουσιάστηκαν, αλλά εντυπωσίασε με τους πρωτοκλασάτους καλεσμένους της και την ζηλευτή ενεργητικότητά της.

Ενώ η ίδια βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου έκανε την τελευταία εμφάνισή της το βράδυ της Κυριακής, 14 Σεπτεμβρίου, ο απόηχος της παράστασης της Μαντόνα, στο Γουέμπλεϊ Αρένα του Λονδίνου την περασμένη Πέμπτη, δεν έχει κοπάσει ακόμη. Αφού, μπορεί να άφησε δυσαρεστημένους κάποιους θαυμαστές της, λόγω των προβλημάτων με τον ήχο που παρουσιάστηκαν, αλλά εντυπωσίασε με τους πρωτοκλασάτους καλεσμένους της και την ζηλευτή ενεργητικότητά της.

Η 50χρονη "βασίλισσα της ποπ", επιδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της καθώς χόρευε και τραγουδούσε πάνω στην σκηνή φορώντας μόνο ένα διάφανο κορμάκι, διχτυωτό καλσόν, και μαύρες στιλέτο μπότες.

Αν και πρόσφατα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το προσωπικό της γυμναστήριο που βρίσκεται στην πολυτελή συνοικία Μέιφερ, επειδή οι εργάτες που ανακαίνιζαν διπλανό σπίτι, συνέχεια της φώναζαν, σφύριζαν, και δεν την άφηναν να συγκεντρωθεί, η ενέργεια της ήταν μοναδική. "Έβαζε κάτω" ακόμη και 25άρες, αποδεικνύοντας ότι οι ατελείωτες ώρες γυμναστικής απέδωσαν.

Στην διάρκεια της "Sticky and Sweet" περιοδείας της, η Μαντόνα έχει προγραμματίσει να 37 στάσεις μέσα σε τέσσερις μήνες, μαζί με ομάδα 250 ατόμων. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της σαν μητέρα και σύζυγος. Φροντίζει να παίρνει μαζί της τα παιδιά της, και να εμφανίζεται στο πλευρό του Γκάι Ρίτσι στην πρεμιέρα της ταινίας του, και στο πάρτι που έκανε για τα 40α γενέθλια του, στο δικό τους κλαμπ "The Punchbowl" στο Λονδίνο.

Ανάμεσα στους χιλιάδες θαυμαστές που παρακολούθησαν την συναυλία στο γήπεδο Γουέμπλεϊ , υπήρχαν και πολλοί διάσημοι φίλοι της όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Κέϊτ Χάτσον, που έμειναν έκπληκτες από τις θεαματικές φιγούρες της Μαντόνα.

Στην διάρκεια του 2ωρου σώου που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και εμείς στις 27 Σεπτεμβρίου, η Μαντόνα φοράει κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών, και αλλάζει 8 κουστούμια. Στο πρώτο μέρος του σώου η Μαντόνα εμφανίζεται μέσα σ΄ένα λευκό αμερικάνικο αυτοκίνητο-αντίκα και ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες από την 25ηχρονη καριέρα της.