Αλλαγή πλεύσης για τον πρίγκιπα Harry: «Αγαπώ την οικογένειά μου»

16.02.2024
Αλλαγή πλεύσης για τον πρίγκιπα Harry: «Αγαπώ την οικογένειά μου»
Ο πρίγκιπας Harry μιλάει για πρώτη φορά για τη διάγνωση καρκίνου του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, αλλά και τη σύντομη συνάντησή τους στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται στον Καναδά αυτό τον καιρό παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις για τους Invictus Games Vancouver Whistler 2025's One Year to Go και μαζί του βρίσκεται και η σύζυγός του, Meghan Markle.

Στο πλαίσιο της διαμονής του εκεί, ο δούκας του Sussex μίλησε στον Will Reeve, γιο του αείμνηστου κινηματογραφικού Superman, Christopher Reeve, για λογαριασμό της εκπομπής Good Morning America.

Σε ερώτηση σχετικά με το πως έμαθε αρχικά για την ασθένεια του πατέρα του ο 39χρονος γαλαζοαίματος απάντησε: «Του μίλησα. Και αμέσως πήρα ένα αεροπλάνο και πήγα να τον δω, όσο πιο σύντομα μπορούσα», όμως όταν του ζητήθηκε η γνώμη του για την κατάσταση υγείας του πατέρα του η απάντηση ήταν «Αυτό μένει μεταξύ υμών των δύο».

«Κοίτα, αγαπώ την οικογένειά μου», τόνισε ο Harry υπογραμμίζοντας πως το γεγονός ότι μπόρεσε να μπει σε ένα αεροπλάνο και να τον δει, να περάσει λίγο χρόνο μαζί του τον κάνει να νιώθει ευγνωμοσύνη.

Όσο για το αν η διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου θα μπορούσε να έχει «επανενωτική επίδραση» στη βασιλική οικογένεια, ο Harry, ο οποίος έχει διαρκείς συναντήσεις με τους συμμετέχοντες στους Invictus Games και τις οικογένειές τους αυτή την εβδομάδα, είπε: «Απολύτως. Ναι, είμαι σίγουρος. Σε όλες αυτές τις οικογένειες το βλέπω σε καθημερινή βάση, τη δύναμη της οικογενειακής μονάδας όταν βρίσκονται όλοι μαζί».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ότι βρίσκεται τόσο μακριά τους αυτές τις στιγμές ο πρίγκιπας απάντησε: «Έχω τη δική μου οικογένεια, όπως έχουμε όλοι. Η οικογένειά μου και η ζωή μου στην Καλιφόρνια είναι αυτή που είναι. Έχω προγραμματισμένα πολλά ταξίδια που θα με φέρουν μέσα από το Ηνωμένο Βασίλειο ή στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα κάνω στάσεις και σίγουρα θα συναντήσω τους δικούς μου».

{https://www.instagram.com/p/C3aOsSLoKIH/}

Την περασμένη εβδομάδα, πάντως, ο Harry και η Meghan, προχώρησαν στο λανσάρισμα του νέου τους site στο οποίο χρησιμοποιούν τον royal τίτλο τους χωρίς το... royal όμως, καθώς έτσι είχαν υποσχεθεί στη βασίλισσα μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι.

Sussex.com λοιπόν και η ζωή συνεχίζεται εντός και εκτός Μπάκιγχαμ.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.02.2024 - 16:13