Πριγκίπισσα Kate: Ακόμη ένα μωρό στην οικογένεια Middleton φέρνει μεγάλη χαρά και στο παλάτι

Πριγκίπισσα Kate: Ακόμη ένα μωρό στην οικογένεια Middleton φέρνει μεγάλη χαρά και στο παλάτι
Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για τον James Middleton (περί εκείνου ο λόγος) όμως φαίνεται ότι περίπου στη μέση της, του έφερε ένα χαρμόσυνο νέο.

Ο μικρότερος αδερφός της Kate και της Pippa Middleton, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τα σκυλιά, τον Ιανουάριο έχασε την αγαπημένη σκυλίτσα του Ella, κάτι το οποίο τον επηρέασε πολύ συναισθηματικά. Όμως μετά από 6 μήνες η ζωή του επεφύλασσε ένα μεγάλο δώρο καθώς μόλις ανακοίνωσε ότι αυτός και η σύζυγός του Alizee Thevenet, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι», μοιράστηκε ο James στο Instagram την Τετάρτη, καθώς η γυναίκα φωτογραφιζόταν με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο αγαπημένο σκυλί τους. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα για τη χρονιά μετά την απώλεια της αγαπημένης μου Ella, ωστόσο θα κλείσουμε τη χρονιά με την πιο πολύτιμη μικρή προσθήκη στην οικογένειά μας που μεγαλώνει», συμπλήρωσε.

{https://www.instagram.com/p/CuUvGfXIbKN/}

Στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας του Ella & Co. - που πήρε το όνομά της από την αγαπημένη του σκυλίτσα - ο James έδειξε μια άλλη άποψη της εγκυμοσύνης της συζύγου του.

Η Pippa Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί

«Έχουμε ένα νέο μέλος της παρέας σύντομα», έγραψε ο James στη λεζάντα της ανάρτησης καθώς η Alizee πόζαρε δίπλα σε δύο από τα σκυλιά τους.

{https://www.instagram.com/p/CuUwrtJoNdT/}

«Ο κύριος και η κυρία Middleton», έγραψε στο Instagram όταν επιβεβαίωσε τον γάμο τους το 2021. «Παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου περιτριγυρισμένος από οικογένεια, φίλους και φυσικά μερικά σκυλιά, στο όμορφο χωριό Bormes-les-Mimosas. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο ευτυχισμένος είμαι». Στην πραγματικότητα, η Ella ήταν αυτή που ήταν υπεύθυνη για την πρώτη συνάντηση του ευτυχισμένου ζευγαριού.

{https://www.instagram.com/p/CTupl07g_ug/}

«Οι δυο μας ήμασταν στο South Kensington Club στο Chelsea», θυμήθηκε ο James σε συνέντευξη στην The Telegraph. «Η Ella ήταν ξαπλωμένη στα πόδια μου κάτω από το τραπέζι. Συνειδητοποιώντας ότι μπορεί να ήθελε λίγο νερό, την εμπιστεύτηκα να πάει στο μπολ με νερό απέναντι από τη βεράντα. Ωστόσο, αυτή πήγε κατευθείαν στην Alizee. Μάλλον ντροπιασμένος, πήγα να ζητήσω συγγνώμη και να φέρω πίσω την Ella».

{https://www.instagram.com/p/CmmNwr4IM8Q/}

«Δεν ήξερα ότι μόλις είχα γνωρίσει τη μέλλουσα γυναίκα μου, όλα χάρη στην Ella», συνέχισε. «Αν δεν είχα εμπιστευθεί την Εlla, δεν την έφερνα στο South Kensington Club, δεν θα μπορούσε να πει ένα γεια στη γυναίκα που έγινε αρραβωνιαστικιά μου».

Kate Middleton: Γιατί δεν επιτρέπεται να υπογράψει αυτόγραφα ακόμα και όταν της τα ζητάνε παιδιά

Η Ella έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο και ο James που ήταν πολύ δεμένος μαζί της, έγραψε τότε στο instagram: «Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω ότι η αγαπημένη μου Ella πέθανε. Για 15 χρόνια η Ella ήταν στο πλευρό μου, από τις πιο σκοτεινές μου μέρες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες μου. Θα μου λείψει τρομερά. Η Ella είχε μια πολύ σύντομη ασθένεια, αργόσβησε στην αγκαλιά μου στο σπίτι και τώρα είναι θαμμένη στον κήπο δίπλα στην Tilly. Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία λίγες μόνο ώρες πριν πεθάνει. Έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος για να γράψω και παρά το γεγονός ότι ήξερα ότι ερχόταν αυτή η μέρα, δεν το κάνει πιο εύκολο. Καληνύχτα αγαπημένη μου Ella, η Alizee και τα σκυλιά θα με φροντίσουν καλά».

{https://www.instagram.com/p/CnpScddIaMp/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.07.2023 - 00:27