Πρίγκιπας Harry: Φήμες ότι διατηρεί ιδιωτικό ησυχαστήριο σε πολυτελές ξενοδοχείο για να «ξεφεύγει» από την Meghan

Πρίγκιπας Harry: Φήμες ότι διατηρεί ιδιωτικό ησυχαστήριο σε πολυτελές ξενοδοχείο για να «ξεφεύγει» από την Meghan
. (Photo by Andrew Milligan - WPA Pool/Getty Images)
Φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Harry δεν λέει να ησυχάσει. Μετά την επίθεση που δέχθηκε από παπαράτσι στη Νέα Υόρκη, απασχολεί για μια ακόμη φορά την επικαιρότητα μετά τις φήμες ότι διατηρεί ένα ιδιωτικό ησυχαστήριο «αποκλειστικά για τον εαυτό του» σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι του στο Montecito, προκειμένου να περνάει χρόνο μόνος του. Ο ίδιος τι απαντά;

Η εφημερίδα Sun ισχυρίζεται με κυριακάτικο δημοσίευμα της ότι ο Harry φέρεται να χρησιμοποιεί ως «τόπο διαφυγής» του το San Vicente Bungalows, ένα ιδιωτικό κλαμπ μελών στο Λος Άντζελες, με αυστηρούς κανόνες για την προστασία των καλεσμένων του.

Ωστόσο ένας εκπρόσωπος του δούκα του Sussex διέψευσε τη φήμη την Κυριακή, λέγοντας στην Page Six, «Αυτό δεν είναι αλήθεια» και ότι ο πρίγκιπας Harry δεν έχει κανέναν λόγο να ξεφύγει από την Meghan.

Το San Vicente Bungalows δίνει προτεραιότητα στην ιδιωτικότητα των ξεχωριστών επισκεπτών του μέσω μιας εκτενούς λίστας διαδικασιών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης της χρήσης καμερών ενώ βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων τους.

{https://www.instagram.com/p/ClriUc0ptmV/}

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λέσχη τοποθετεί αυτοκόλλητα στις κάμερες των τηλεφώνων των επισκεπτών του κατά την είσοδό τους στον χώρο.

Επίσης εκτός από τους αυστηρούς κανόνες για το τηλέφωνό τους, οι επισκέπτες φέρεται να απαγορεύεται να συζητούν τι βλέπουν μέσα στο κλαμπ μελών. Τους απαγορεύεται επίσης να πλησιάζουν άλλους επισκέπτες μέσα στο κλαμπ.

Ο ίδιος ο Harry, πάντως, μέσω του εκπροσώπου του διαψεύδει κατηγορηματικα΄ τα δημοσιεύματα!

Κατά τα άλλα, Harry και Meghan γιόρτασαν ήσυχα πέντε χρόνια γάμου την περασμένη εβδομάδα σε μια επεισοδιακή βραδιά στη Νέα Υόρκη, όπως εξελίχθηκε, καθώς ακολούθησε δίωρη καταδίωξη με παπαράτσι, η οποία όμως υποβαθμίστηκε, ως γεγονός, από την αστυνομία της πόλης.

{https://www.instagram.com/p/Csa8rlVrty7/}

Ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης, Eric Adams βγήκε να υποστηρίξει το ζευγάρι, λέγοντας: «Είναι ξεκάθαρο ότι οι παπαράτσι θέλουν να πάρουν τη σωστή λήψη, θέλουν να πάρουν τη σωστή ιστορία, αλλά η δημόσια ασφάλεια πρέπει να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή».

Ο δήμαρχος πρόσθεσε επίσης ότι οι δύο αξιωματικοί του NYPD «θα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί».

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Rishi Sunak, από την πλευρά του, φάνηκε να μη δείχνει τόσο ενδιαφέρον στην καταδίωξη του ζευγαριού από τους παπαράτσι, λέγοντας ότι το περιστατικό «δεν είναι πραγματικά η προτεραιότητά μου».

Τελευταία τροποποίηση στις 23.05.2023 - 10:35