Harry-Meghan: Η βασιλική οικογένεια δεν επικοινώνησε καν με το ζευγάρι μετά τις αναφορές για «βίαιη» καταδίωξη από παπαράτσι

Harry-Meghan: Η βασιλική οικογένεια δεν επικοινώνησε καν με το ζευγάρι μετά τις αναφορές για «βίαιη» καταδίωξη από παπαράτσι
(Photo by Kevin Mazur/Getty Images Ms. Foundation for Women)
Kι ενώ η περιπέτεια του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στη Νέα Υόρκη αποτελεί ακόμα θέμα για το κατά πόσον ήταν επικίνδυνη για τη σωματική τους ακεραιότητα καθώς υπάρχουν αντικρουόμενες ερμηνείες, φαίνεται ότι το συμβάν δεν ανησύχησε τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Γιατί δεν εξηγούνται αλλιώς οι πληροφορίες ότι το ζευγάρι δεν δέχθηκε κανένα τηλεφώνημα ανησυχίας ή συμπαράστασης από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως υποστηρίζεται από κύκλους του ζευγαριού, ούτε ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Camilla αλλά ούτε ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν επικοινωνήσει με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex σχετικά με το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης.

Το ζευγάρι - μαζί με τη μητέρα της πρώην ηθοποιού, Doria Ragland - κυνηγήθηκαν από φωτογράφους μετά την αποχώρησή τους από το θέατρο Ziegfeld, όπου η Markle τιμήθηκε από την Gloria Steinem στα Women of Vision Awards.

«Χθες το βράδυ, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex και η κυρία Ragland ενεπλάκησαν σε μια σχεδόν καταστροφική καταδίωξη αυτοκινήτου από ένα κύκλωμα άκρως επιθετικών παπαράτσι», δήλωσε στο Page Six την Τετάρτη ο εκπρόσωπος των Sussexes.

«Αυτή η αδυσώπητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, οδήγησε σε πολλές σχεδόν συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αξιωματικούς του NYPD».

Όπως λένε πηγές των Sussexes «Ήταν εξαιρετικά αναστατωμένοι και συγκλονισμένοι» αφού φέρεται να τους κυνηγούσαν οι παπαράτσι για δύο ώρες.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ερευνά το περιστατικό και ανέφερε σε δήλωση την Τετάρτη ότι οι αξιωματικοί τους, «βοήθησαν την ομάδα ιδιωτικής ασφάλειας που προστατεύει τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex».

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι «πολλοί φωτογράφοι έκαναν τη μεταφορά τους δύσκολη», αλλά ο Harry και η Markle «έφτασαν στον προορισμό τους και δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις, κλήσεις, τραυματισμοί ή συλλήψεις».

Ωστόσο, υψηλόβαθμη αστυνομική πηγή είπε στην The Post ότι η «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη ήταν στην πραγματικότητα πιο «ήρεμη» από ότι περιέγραψαν τα πρώην ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Είχαμε μόνο ένα αυτοκίνητο ως μέρος αυτού. Η καταδίωξη σίγουρα δεν ήταν δύο ώρες», είπε η πηγή την Τετάρτη.

Πηγές είπαν ότι η καταδίωξη του SUV των Harry, Meghan και Doria, έγινε σε κύκλους μεταξύ FDR Drive και West 57th Street πριν το όχημα σταματήσει στο 19ο Precinct στο Upper East Side για περίπου 15 λεπτά.

Στη συνέχεια οι τρεις τους παράτησαν το όχημά τους και μπήκαν σε ταξί που τους πήγε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν, χωρίς να τους ακολουθούν οι παπαράτσι κάτι που επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο οδηγός του ταξί.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Harry είναι σε διαμάχη με τη βρετανική κυβέρνηση για την ασφάλεια της οικογένειάς του, από τότε που σταμάτησαν να είναι ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στις ΗΠΑ το 2020.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.05.2023 - 13:50