Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Πώς θα αντιδράσουν στον κλάδο ελαίας που τους έτεινε ο βασιλιάς Κάρολος

13.09.2022
Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Πώς θα αντιδράσουν στον κλάδο ελαίας που τους έτεινε ο βασιλιάς Κάρολος
Την Παρασκευή, ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ έκανε την πρώτη του ομιλία, η οποία έδωσε στους βασιλικούς παρατηρητές την πρώτη εντύπωση για το πώς σκοπεύει να ηγηθεί της Κοινοπολιτείας. Σίγουρα θα συνεχίσει το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ για να τιμήσει τη μοναρχία, αλλά αφιέρωσε επίσης χρόνο για να αναφέρει δύο μέλη της οικογένειας, που ειλικρινά έμοιαζαν με «ξένα» τον τελευταίο χρόνο: τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

Από τότε που το ζευγάρι αποχώρησε από τους ανώτερους ρόλους του, η οικογενειακή κόντρα έχει κλιμακωθεί, με μεγάλο μέρος της μάχης να παίζεται στον Τύπο. Ο Harry και η Μeghan δεν ένιωθαν υποστήριξη όταν εργάζονταν ως βασιλικά μέλη και το παλάτι αισθάνεται προδομένο από τις συνεντεύξεις τους που έχουν βγάλει πολλά άπλυτα. Έτσι, το γεγονός ότι ο βασιλιάς Κάρολος ανέφερε το ζευγάρι σε μια τόσο ιστορική ομιλία, είναι πραγματικά σαν να τους έτεινε κλάδο ελαίας - είναι σχεδόν σαν να προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να πει, «Ας τελειώσει η κόντρα τώρα».

«Θέλω επίσης να εκφράσω την αγάπη μου για τον Harry και την Meghan καθώς συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό», είπε ο βασιλιάς Κάρολος με εγκάρδια συγκίνηση. Ενώ ορισμένοι βασιλικοί θαυμαστές εκτιμούσαν τα συναισθήματά του, άλλοι παρατήρησαν ότι το ζευγάρι αποκλείστηκε από πολλές από τις διαδικασίες τις τελευταίες 24 ώρες. Με αναφορές από τη βασιλική εμπειρογνώμονα Katie Nicholl ότι η Meghan «δεν προσκλήθηκε με την υπόλοιπη οικογένεια», πιστεύει ότι είναι «αρκετά σημαντικό το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στο Balmoral μόνος του χωρίς τη σύζυγό του».

Ο Harry δεν έμεινε την Παρασκευή πολύ στο Balmoral και έφυγε πριν από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά αυτός και η Meghan ξαναβρέθηκαν με τον William και τη σύζυγό του, Κate, στο Windsor το Σάββατο για να χαιρετίσουν τους πενθούντες και τους βασιλικούς οπαδούς που συγκεντρώθηκαν στο Κάστρο του Windsor. Μια κίνηση που φέρει την υπογραφή του βασιλιά Καρόλου.

Ενώ όλοι στη βασιλική οικογένεια παλεύουν με την απώλεια, οι πηγές λένε ότι ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος έτρεξε να βρεθεί στο πλευρό της γιαγιάς του όταν κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι πέθανε, αλλά δεν πρόλαβε, έχει πληγεί ιδιαίτερα σκληρά από τον θάνατο της βασίλισσας.

«Ο Harry είναι γεμάτος λύπη και ενοχές που δεν αποχαιρέτησε τη βασίλισσα. Συναντήθηκαν μερικές φορές κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που την είδε», πρόσθεσε η πηγή. «Αγαπούσε τη γιαγιά του με όλη του την καρδιά και περνάει μια δύσκολη περίοδο αυτή τη στιγμή»

Νικολέτα Μακρή