Η Meghan Markle επιστρέφει στα social media και αυτό δεν είναι τρολιά - Το ανακοίνωσε η ίδια

29.08.2022
Η Meghan Markle επιστρέφει στα social media και αυτό δεν είναι τρολιά - Το ανακοίνωσε η ίδια
Φαίνεται πως η Meghan Markle είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να ανακτήσει όλα όσα στερήθηκε μπαίνοντας στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Επέστρεψε στην Αμερική, δίνει συνεντεύξεις χωρίς έλεγχο και λογοκρισία και τώρα επιστρέφει στα social media -ίσως και στην υποκριτική; Θα δείξει!

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς Podcast που θα μεταδίδονται μέσω Spotify υπό τον τίτλο Archetypes, η Meghan Markle βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο με ένα εξώφυλλο -και την απαραίτητη συνέντευξη, βέβαια- στο περιοδικό της New York Post, "The Cut".

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπορώ να μιλήσω", τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Alison P. Davis η δούκισσα του Sussex, συμπληρώνοντας πως "Όταν τα media έχουν διαμορφώσει την ιστορία γύρω από σένα, είναι πραγματικά όμορφο να μπορείς να πεις τη δική σου ιστορία, τελικά".

Σε ένα άλλο teaser της συνέντευξης που, σίγουρα, θα συζητηθεί μόλις κυκλφορήσει στο σύνολό της, η Meghan κάνει χιούμορ: "Θέλεις να σου πω ένα μυστικό; Επιστρέφω στο Instagram"! Και αυτό, όπως διαβεβαιώνει και η συντάκτρια του άρθρου, Allison P. Davis.

«Στο κάτω κάτω, λίγο πριν από τον γάμο της με τον Harry, ο έλεγχος στο Instagram account της ήταν μόνο ένα από τα πράγματα (μαζί με το lifestyle blog της, The Tig, το διαβατήριό της και την ελευθερία να ανοίγει η ίδια την αλληλογραφία της) που χρειάστηκε να εγκαταλείψει. Λάτρευε το να μπορεί να μοιραστεί τη ζωή της με τον υπόλοιπο κόσμο, λέει η ίδια, όμως αγαπούσε τον Harry περισσότερο. "Ήταν μια τεράστια προσαρμογή να πας από αυτό το σημείο της αυτονομίας σε μια τελείως διαφορετική ζωή", λέει» γράφει η Davis τονίζοντας, όμως, πως «τώρα, όλα αυτά άλλαξαν κι εκείνη είναι έτοιμη να μιλήσει εκείνη για τον εαυτό της», οπότε και να ανοίξει ξανά Instagram!

Αν όντως επιβεβαιωθούν τα όσα είπε η δούκισσα ας ετοιμαστούμε για πραγματικό "κραχ"!