Kate Middleton: Πόζες έκπληξη με στρατιωτικά ρούχα

28.06.2022
Kate Middleton: Πόζες έκπληξη με στρατιωτικά ρούχα
Η δούκισσα Κate δημοσίευσε πρόσφατα μερικές φωτογραφίες που δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας και στις οποίες είναι ντυμένη στα χακί.

Προς τιμήν της εθνικής Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου, η δούκισσα του Cambridge έκανε μια αναμνηστική ανάρτηση, φόρο τιμής στους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρέτησαν στις βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις, μαζί με ένα slideshow με εικόνες από την επίσκεψή της στην Ακαδημία Εκπαίδευσης Pirbright, τον περασμένο Νοέμβριο.

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Γιατί μετακομίζουν σε μικρότερο σπίτι χωρίς μόνιμο προσωπικό

Το καρουζέλ περιλαμβάνει φωτογραφίες της δούκισσας με στρατιωτική στολή καθώς συμμετείχε σε ασκήσεις εκπαίδευσης, καθώς και συνομιλίες της με την 101 Επιχειρησιακή Ταξιαρχία Επιχειρησιακής Διατήρησης στο Αεροδρόμιο Abingdon.

«Σήμερα, την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ο William και εγώ θα θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στους γενναίους άνδρες και γυναίκες, στο παρελθόν και στο παρόν, που υπηρετούν σε όλες τις ένοπλες δυνάμεις μας, στη θάλασσα, στη γη και στον αέρα, εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για όλες τις θυσίες σας και τις οικογένειές σας για να μας κρατάτε ασφαλείς», έγραψε.

«Πέρυσι, είχα την τιμή να περάσω χρόνο με το @BritishArmy για να δω πώς εκπαιδεύουν το προσωπικό και τους νεοσύλλεκτους. Ήταν υπέροχο να βλέπω από πρώτο χέρι τους πολλούς σημαντικούς και ποικίλους ρόλους που παίζει ο στρατός καθημερινά για να μας προστατεύει όλους, και ανυπομονώ να ανακαλύψω περισσότερα για το @RoyalNavy και το @RoyalAirForceUK όταν έρθει η ώρα», κατέληξε, τραγουδώντας το μήνυμα με το «C» για την Catherine.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το πρώτο επίσημο κοινό πορτρέτο του δούκα και της δούκισσας του Cambridge αποκαλύφθηκε στο Μουσείο Fitzwilliam του Πανεπιστημίου του Cambridge. Ζωγραφισμένο από τον Βρετανό καλλιτέχνη Jamie Coreth ως δώρο στο Cambridgeshire, το πορτρέτο εμπνέεται από μια εμφάνιση που έκανε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια επίσκεψης του 2020 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, κατά την οποία η δούκισσα Κate φορούσε ένα μεταλλικό, σκούρο πράσινο μίντι φόρεμα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες που κάποτε ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana.

Kate Middleton: Η επική αντίδραση του William στη σκέψη για τέταρτο παιδί [video]