Βασίλισσα Ελισάβετ: Σπάνιο στιγμιότυπο όπου λικνίζεται δημόσια σε ρυθμούς... σάμπα!

02.03.2022
Βασίλισσα Ελισάβετ: Σπάνιο στιγμιότυπο όπου λικνίζεται δημόσια σε ρυθμούς... σάμπα!
Ο φακός "τσάκωσε" μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή όταν η βρετανίδα μονάρχης ήταν 42 ετών.

Τον χρόνο πίσω το 1968 γύρισε σήμερα ο εξειδικευμένος στα απανταχού βασιλικά λογαριασμός @madameei στο instagram και μας ταξίδεψε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στο σύντομο στιγμιότυπο που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο βλέπουμε τη βασίλισσα Ελισάβετ συνεπαρμένη, προφανώς, από τη μουσική που ακούει στη μεγάλη παρέλαση της Αποκριάς, να κουνά ρυθμικά τους ώμους της με μία απίθανη έκφραση χαράς στο πρόσωπο. Στο πλάι της ο σύζυγός της, δούκας του Εδιμβούργου απολαμβάνει, επίσης τη στιγμή. Μια πραγματικά σπάνια στιγμή, αν λάβει κανείς υπόψη ότι το πρωτόκολλο απαγορεύει αυστηρά στους εστεμμένους να "ξεφεύγουν" με τον όποιο τρόπο δημόσια.

"Η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ δείχνει μερικές χορευτικές φιγούρες καθώς παρακολουθεί την παρέλαση σάμπα στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 1968", διαβάζουμε στη λεζάντα και μπορείς να δεις το στιγμιότυπο ΕΔΩ:

Στα πιο πρόσφατα, θυμίζουμε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ διανύει το 95ο έτος της ηλικίας της και φέτος γιορτάζει το πλατινένιο ιωβηλαίο της, συμπληρώνοντας 70 χρόνια από τη στιγμή που ανέβηκε στον θρόνο.

Πριν από 9 μέρες διαγνώστηκε με κορονοϊό, έχοντας κολλήσει, προφανώς, από τον γιο της, πρίγκιπα Κάρολο, όμως τώρα πια έχει αναρρώσει και επέστρεψε ήδη στα καθήκοντά της καθώς χθες δέχθηκε τα διαπιστευτήρια των νέων πρέσβεων Ανδόρρας και Τσαντ στο Ηνωμένο Βασίλειο.