Πριγκίπισσα Beatrice: Ποιες είναι οι προβλέψεις για το όνομα που θα δώσει στη νεογέννητη κόρη της

27.09.2021
Πριγκίπισσα Beatrice: Ποιες είναι οι προβλέψεις για το όνομα που θα δώσει στη νεογέννητη κόρη της
Μετά τη γέννηση της πρώτης τους κόρης, η πριγκίπισσα Beatrice και ο σύζυγός της Edoardo Mapelli Mozzi αναμένεται να ανακοινώσουν το νέο βασιλικό όνομα. Αυτό ακόμα δεν έχει γίνει ωστόσο, αυτό δεν έχει εμποδίσει τον κόσμο να κάνει εικασίες - και κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει ένα όνομα που θα αποτέλεσει έκπληξη.

Είναι παραδοσιακό να τιμάται ο βασιλιάς ή η βασίλισσα βαφτίζοντας τα νέα βασιλικά μωρά. Αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο. Παρόλο που η πλατφόρμα στοιχημάτων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο OLBG, έχει αυτή τη στιγμή τo όνομα Ελισάβετ ως το δημοφιλέστερο , ακολουθούν ονόματα που τιμούν τη μαμά της Beatrice (τη Sarah Ferguson, τη δούκισσα της Υόρκης), τους βασιλείς του παρελθόντος και την ιταλική κληρονομιά του Mozzi.

Γέννησε η πριγκίπισσα Beatrice - Ακόμη ένα κοριτσάκι στη βρετανική βασιλική οικογένεια

Τι δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων

«Υπάρχει κάποια διαφωνία μεταξύ των εταιρειών στοιχημάτων ως προς τα ονόματα που θα μπορούσαν να επιλεγούν με κάποιους να προτιμούν τα βασιλικά ονόματα όπως Elizabeth, Anne ή Margaret, ενώ άλλοι βλέπουν ονόματα που είναι επηρεασμένα από την Ιταλία, όπως τα Florence, Clementine και Giovanna (Φλωρεντία, Κλεμεντίνα και Τζιοβάννα)», αναφέρει το OnLine Betting Guide.

Αλλά, επειδή τα βασιλικά μωρά τείνουν να έχουν περισσότερα ονόματα από εμάς τους υπόλοιπους, μπορεί να αναμειχθούν τα πράγματα με ένα «Sarah Elizabeth Giovanna» ή «Elizabeth Margaret Florence». Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, ο κόσμος (κυρίως ο περίεργος) στο Ηνωμένο Βασίλειο αναμένει την ανακοίνωση.

Πριγκίπισσα Beatrice: Η ρομαντική ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύζυγος της

Ανακοίνωση και social media

Και δεν είναι μόνο το όνομα που ποντάρει ο κόσμος, αλλά και με ποιο τρόπο το βασιλικό ζευγάρι θα το ανακοινώσει. Παραδοσιακά (εντάξει, όχι από τις παλιές εποχές), τα βασιλικά ζευγάρια ανακοινώνουν τα ονόματα μέσω του Instagram, όπως έκαναν ο Harry και η Meghan και η Kate με τον William, ακόμη και η αδελφή της Beatrice, Eugenie . Ωστόσο, η πριγκίπισσα Beatrice απέφευγε μέχρι στιγμής το Instagram.

Ο μόνος λογαριασμός στα social media που χρησιμοποιεί η νέα μαμά είναι το Twitter, και εκεί οι τζογαδόροι στοιχηματίζουν τις πιθανότητές τους. «Το στοίχημα υποδηλώνει ότι το Twitter θα είναι το προτιμώμενο μέσο ανακοίνωσης του ονόματος του μωρού στα social media με 83% πιθανότητα, σε αντίθεση με την αδερφή της που το ανακοίνωσε στο Instagram μετά τη γέννησή του μωρού της τον Αύγουστο», αναφέρει το OnLine Betting Guide. «Ο λογαριασμός της Beatrice @YorkieBea στο Twitter κέρδισε πολλούς followers λόγω της αναμονής».